Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Megan Fox gravid efter skilsmässan

Skådespelerskan Megan Fox, 29, är gravid för tredje gången.
Foto: Gregory Pace/Bei/Rex
Fox skilde sig från Brian Austin Green i augusti, men nu har paret synts ute igen.
Foto: Parisa/Fameflynet Pictures

Megan Fox är gravid igen, men vem är pappan?

Fox skilde sig från Brian Austin Green i augusti, men nu har paret synts ute igen.

Skådespelerskan Megan Fox, 29, är gravid för tredje gången. Det bekräftar källor till People.

Då Fox skilde sig från sin man, Beverly Hills-stjärnan Brian Austin Green, 42, i augusti är den stora frågan: vem är pappan till barnet?

Det spekuleras i att det är Green som är pappan även till det här barnet, då paret har setts ute tillsammans flera gånger sedan skilsmässan.

Paret hade varit gifta i fem när de skickade in sin skilsmässoansökan i augusti. Men nu har de setts ute tillsammans flera gånger tillsammans med sina två barn, Noah Green, 3, och Bodhi Green, 2. De har också setts ute tillsammans utan barnen i träningskläder på café, skriver People.


LÄS MER: Megan Fox väljer att skydda sina barn


Det var på eventet CinemaCon i Las Vegas på måndagen som Megan Fox visade bebiskulan inför fotografer, där hon var för att marknadsföra sin nya film "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" tillsammans med kollegan Will Arnett.


Träffades när Megan Fox var 18 år


Megan Fox och Brian Austin Green hade varit ihop i 11 år innan uppbrottet. Paret träffades 2004 när de båda spelade i tv-serien "Hope and Faith". Trots att Fox bara var 18 år medan Green var 31 så blommade kärleken, och de höll ihop längre än de allra flesta Hollywood-par.

Två år senare förlovade paret sig, en förlovning de sedan bröt då Fox ansåg sig vara för ung för att vara förlovad. Paret ska dock ha hållit ihop under tiden.


LÄS MER: Tuffa pengakravet efter separationen


Har paret nu hittat tillbaka till varandra? Eller är det någon okänd man som är pappan till Megan Fox kommande, tredje barn?

Inga representanter för de två skådespelarna har bekräftat uppgifterna om en återförening mellan paret, eller Megan Fox bebiskula.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.