Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Meg Ryan har förlovat sig – efter uppbrottet

Meg Ryan.
Foto: DAVID SILPA / STELLA PICTURES / UPI
Skådespelerskan Meg Ryan har förlovat sig med musikern John Mellencamp.
Foto: TYJA, AGNY / STELLA PICTURES BACKGRID US
Efter tre år tillsammans bestämde de 2014 att gå skilda vägar, men återförenades igen förra året.
Foto: FELIPE RAMALES, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Skådespelerskan Meg Ryan har förlovat sig med musikern John Mellencamp.

Paret gjorde slut efter tre år tillsammans 2014 – men hittade sedan tillbaka till varandra förra året. Nu tar de relationen till nästa nivå.

"Förlovade", skriver stjärnan på Instagram. 

Meg Ryan, 56, och John Mellencamp, 67, har kämpat för sin relation. Efter tre år tillsammans bestämde de 2014 att gå skilda vägar, men återförenades igen förra året. 

Nu satsar de allt och ser ut att vara kärare än någonsin. 

På Instagram berättar paret att de förlovat sig.

"Förlovade", skriver Meg Ryan i ett inlägg på sociala medier tillsammans med en tecknad bild på de två där de sträcker sig efter varandras händer.

Skådespelerskan meddelade nyheten bara kort efter att hon synts ute i New York med en ny ring på fingret, skriver People. 

https://www.instagram.com/p/Bp7Vsz-BO20/

"Jag älskar Meg Ryan. Hon hatar mig"

Efter uppbrottet 2014 berättade John Mellencamp i en radiointervju med Howard Stern att han trodde att Meg Ryan hatade honom. Under en period dejtade han modellen Christie Brinkley, 63.

– Jag älskar Meg Ryan. Hon hatar mig, jag tror det är för att jag är som ett barn, jag får utbrott, jag gnäller och jag klagar. Jag har alla dåliga sidor en person kan ha, sån är jag, sa han i radioshowen då.

Meg Ryan var en av de mest framgångsrika filmstjärnorna på 1990-talet. Hon har gjort många stora romantiska komedier som "Sleepless in Seattle", "French Kiss", "You've Got Mail" och "Kate & Leopold" – och har tidigare berättat hur hon älskar att åldras.

– Jag älskar min ålder. Jag älskar mitt liv just nu. Jag älskar personen jag har blivit, den jag har utvecklats till att bli, har hon sagt i en intervju med Porter Magazine.

Blir det ett bröllop så blir det Meg Ryans andra äktenskap, hon var tidigare gift med skådespelaren Dennis Quaid. För John Mellencamp blir det hans fjärde äktenskap.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.