Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Medlemmarnas bittra spricka – efter sexbråket

Spice Girls-artisten Melanie Brown avslöjade tidigare i år att hon och bandkollegan Geri Horner har haft sex. Foto: CAMILLA MORANDI/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Nu berättar hon om sprickan i bandet efter uttalandet – och vill inte kommentera om bandet haft några möten om sin framtid, som ryktet säger. Foto: MATTIAS BARDÅ

Spice Girls-artisten Melanie Brown avslöjade tidigare i år att hon och bandkollegan Geri Horner har haft sex.

Nu berättar hon om sprickan i bandet efter uttalandet – och vill inte kommentera om bandet haft några möten om sin framtid, som ryktet säger.

– Jag tror att hon antagligen hatade mig ett tag, hon hatar mig nog fortfarande, säger Melanie Brown i ”Loose Women”.

Det var tidigare i år som Spice Girls-stjärnan Melanie ”Mel B” Brown avslöjade att hon och bandkamraten Geri Horner – tidigare Halliwell – hade en het natt tillsammans för tjugo år sedan, i en intervju med Piers Morgan.

Efter uttalandet gick bandkollegan ut och dementerade det hela, och menade att Melanie Brown hade hittat på det hela.

Stelt under repetitionerna

Nu berättar Melanie Brown i brittiska talkshowen ”Loose women” om att det blev stelt under repetitionerna för deras Spice World-turné.

– Herregud, det var konstigt. För mig var hela grejen... Jag tror att hon antagligen hatade mig ett tag, hon hatar mig nog fortfarande. Men vi älskar varandra allihop. Jag har en stor käft, så vad kan man göra, säger Melanie Brown i ”Loose women”.

Men Melanie Brown ställs också mot väggen i programmet angående det rykte att hela Spice Girls – inklusive Victoria Beckham – samlats för ett möte i London tidigare i veckan, för att diskutera bandets framtid. Men artisten väljer att varken dementera eller bekräfta ryktet.

– Hur vet du allting? Jag kommer inte säga någonting. Jag delar alltid med mig för mycket, och hamnar i trubbel, så nu ska jag inte säga någonting, säger hon i programmet.

 Mel B: ”Jag gav dem möjligheten”

Efter skilsmässan från Stephen Belafonte har Melanie Brown flyttat hem till sin mamma i England, och låtit barnen bestämma om de vill bo med henne i England eller med pappa i Los Angeles.

– Jag trodde aldrig att jag vid 44 års ålder skulle bo hos min mamma, med tre barn och en hund. Jag har bott i Los Angeles i 15 år men jag tog med mig alla barnen när jag repeterade för turnén och jag gav dem möjligheten att komma tillbaka. Madison ville åka tillbaka och Angel ville stanna här, så hon åkte och undersökta lokala skolor och valde en, berättar Spice Girls-stjärnan