Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Medes pikar till de manliga deltagarna: ”Du är ju tajt”

Petra Mede avslöjar sin största utmaning i ”Stjärnornas stjärna”
Petra Mede är aktuell med tredje säsongen av ”Stjärnornas stjärna”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Jon Henrik Fjällgren framträdde med en låt av Guns N' Roses.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Petra Mede och David Lindgren.
Foto: TV4
Jon Henrik Fjällgren framförde en Guns N' Roses-låt.
Foto: TV4
Petra Mede och Jon Henrik Fjällgren.
Foto: TV4

”Stjärnornas stjärna” är tillbaka och medan deltagarna tävlade i hårdrocksgenren passade programledaren Petra Mede på att pika flera av männen.

– Vi talar om en kille som klätt av sig inför hela svenska folket, sa Petra Mede när David Lindgren skulle upp på scen.

På lördagskvällen var det premiär för tredje säsongen av TV4:s ”Stjärnornas stjärna” där ett gäng artister tävlar i genrer de annars inte brukar sjunga.

Nu var det dags för hårdrock och deltagarna ställde sig en efter en på scenen i kläder som andades läder, nitar och hård attityd.

Artisten David Lindgren uppträdde med låten Hallowed Be Thy Name av Iron Maiden och intog scenen med linne, läderbyxor och mycket ögonskugga.

Petra Medes pikar i ”Stjärnornas stjärna”

Petra Mede introducerade honom entusiastiskt och refererade till hans insats som programledare i Melodifestivalen förra året, där han gjorde ett berömt och avklätt mellannummer.

– Vi talar om en kille som klätt av sig inför hela svenska folket, sa Petra Mede, när han gick upp på scen.

David Lindgren uppträdde med låten Hallowed Be Thy Name av Iron Maiden.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Efteråt, när han kom av scenen för att höra domarnas betyg, var Petra Mede imponerad – och fortsatte kommentera hans kropp.

– Vilken pipa du har! Du är ju tajt, mannen, sa hon och uppmärksammade Lindgrens bara armar.

Jon Henrik Fjällgren framförde en Guns N' Roses-låt och var klädd som Axl Rose, med blottad bringa. Sångaren såg inte helt bekväm ut när gick av scenen och fick höra vad domarna hade att säga. Efteråt var det dags för Petra Mede att säga sitt.

– Jag måste säga något om din kropp, sa hon.

– Och nu har jag gjort det, fortsatte hon efter en konstpaus. 

Petra Mede om att bli äldre: ”Tacksamhet”

Utöver ”Stjärnornas stjärna” är Petra Mede aktuell med inspelningen av en ny omgång av ”Bonusfamiljen” och i höst kommer en självbiografisk bok.

Hon fyllde nyligen 50 och tidigare i veckan berättade hon för Expressen om hur det är att bli äldre.

 – Hela året innan gick jag runt och tänkte ”vadå, är jag 50 eller”. Men nu känner jag mig precis som 50 och, det här är ju klyschigt, men med åldern känner jag mer och mer tacksamhet. För att jag får leva, hålla på med det jag älskar och för att hälsan är skaplig. Jag tänker så här att ”nu är jag 50, nu ska jag gasa”.

Ingen kris?

– Jo, hela livet är väl en kris. Men nu har jag nog haft en känsla till förändring och nystart, det tror jag är ganska åldersadekvat och på så sätt är det ju kul att fylla år, för det är också en påminnelse om att livet är ändligt. Vid 50 tycker jag att man anar horisonten och det är ju i begränsningen som värdet ligger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.