Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Mean Girls”-stjärnans besked om en uppföljare

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän
Rachel McAdams öppnar för en ny roll som Regina George.
Foto: JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK / JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
”Mean girls” från 2004 blev en stor succé.
Foto: FILMBOLAG
Rachel McAdams.
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Stop trying to make a ”Mean girls”-reunion happen, it's not going to happen – eller?

Skådespelerskan bakom ikoniska Regina George, Rachel McAdams, öppnar nu upp för att spela rollen igen, skriver Teen Vogue.

– Det skulle vara roligt att spela Regina George senare i hennes liv, och se var livet förde henne, säger Rachel McAdams.

Få tonårsfilmer är lika ikoniska som ”Mean girls” från 2004, och 16 år efter att den kom ut citeras filmen fortfarande flitigt. ”It's october third” och ”on wednesdays we wear pink” har blivit klassiska memes på sociala medier, och filmen har också satts upp som musikal på Broadway.

Nu öppnar skådespelerskan bakom filmens anatagonist Regina George, Rachel McAdams, upp för att återuppta rollen som skolans populäraste tjej – och vad som hände med henne, skriver Teen Vogue.

– Det skulle vara roligt att spela Regina George senare i hennes liv, och se var livet förde henne, säger Rachel McADams.


Pratar om den ikoniska rollen 

I nuläget finns det inga planer på en uppföljare till ”Mean girls” med medlemmar från originalcasten, men när McAdams medverkade i ”Heroes of Health: COVID-19 Stream-a-thon” uttryckte hon en önskan om att få spela sin ikoniska roll igen.

Hon erkänner också att Regina George gör sig påmind nästan varje dag, och är en del av hennes arv som skådespelerska.

– Påminns jag om Regina George varje dag? Hon har den egenskapen. Jag har Regina George att tacka för att jag har lite långsiktighet. Jag är för evigt tacksam för Tina Fey och Mark Waters.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.