Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Maxine och Emils husglädje: ”Här ska vi bo”

Höggravida Maxine Nordlindh inför förlossningen på Södersjukhuset.
Foto: Bo Mattsson/Privat

De träffades under inspelningen av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” 2020 och i fjol fick Maxine Nordlindh och Emil Nygren sitt första barn.

Nu har de via hårt slit och sparande tagit nästa steg – och köpt hus.

”Universum öppnade en dörr för oss och där såg vi vår framtid tillsammans i vårt forever home,” skriver hon på Instagram.

Maxine Nordlindh, 33, var en av deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” 2020. Sedan dess har hon och maken Emil Nygren, 36, funnits vid varandras sida.

I december i fjol blev de föräldrar när dottern Nemi föddes, och nu har de tagit ytterligare ett steg i relationen.

– Vi har precis sålt en av våra lägenheter, så nu bor vi i en hyresrätt så länge, vilket är jätteguldläge när man letar bostad – men vi letar hus nu, sa Maxine Nordlindh till Expressen tidigare i november.

På söndagen meddelade Nordlindh att paret hittat drömhuset.

”Vi har gått på många visningar, och en dag hade vi ett riktigt visningsrejs. Hus efter hus fick ett nej, tills vår sista visning. Vi kom in och kände att här är det rätt,” skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Och det föll sig så väl att de köpte huset.

”I mars flyttar vi till vår fristående villa!”

”Hårt sparande, tålamod och tusen linsgrytor”

Trots att priserna gått ned på senare tid kostar det fortsatt mycket pengar att köpa en villa i någon av Stockholms förorter.

Maxine Nordlindh berättade tidigare i november för Expressen att hon dragit ner onödiga utgifter till ett minimum för att spara pengar.

– Det är skitdyrt att bo i Stockholm och villorna är jättedyra, så du måste komma en bit utanför ändå, du kan inte bo hur nära som helst.

– Det är absolut dyrt men när du har gått i skaviga trosor tillräckligt länge så har du råd att köpa huset.

I inlägget på Instagram berättar hon om hur det gick till.

”Universum öppnade en dörr för oss och där såg vi vår framtid tillsammans i vårt forever home. Om bara tre månader går flyttlasset. Hårt sparande, tålamod och tusen linsgrytor senare - nu är vi här!”

https://www.instagram.com/p/CleNSy0Lmmz/

Se också: 

”Det förväntas av oss att vi ska dricka”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.