Max Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURESMax Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURES
Max Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURES
Max Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURESMax Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURES
Max Martin Foto: David Sica / STELLA PICTURES

Max Martins tårar efter fina hyllningen på galan

Publicerad

Demonproducenten Max Martin hade nära till tårarna när dottern Doris, 15, och de närmaste vännerna överraskade honom med en specialskriven hyllning under Polarprisets bankett.

Med under hyllningen fanns också Robyn, E-Type och Shellback.

Max Martin och Cecilia Bartoli hyllades under hela torsdagen, som de två polarpristagare de är. Lite extra känslosamt blev det dock under banketten på Grand Hotel.

Plötsligt kom några av den svenske demonproducenten Max Martins närmaste vänner ut på scenen. En överraskad producent tittade sig storögt omkring på sitt bordssällskap, däribland kungen, Lill-Babs och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke.

Men det skulle komma mer.

I den specialskrivna hyllningen, om Max Martins karriär och med flera hits, kom plötsligt dottern Doris, 15, ut på scenen.

Till en rörd pappa sjöng hon hits som Robyns "Show me love", Backstreet Boys "I want it that way" och Katy Perrys "I kissed a girl".

Hyllningarna på sociala medier

Därefter intog gamla och nya musikkolleger bankettgolvet med trummor. Där fanns Robyn, E-Type, Peter Svensson från The Cardigans - och kollegan Shellback, som Max Martin skrivit nya superhiten "Can't stop the feeling" tillsammans med.

Hyllningen möttes direkt med lovord på sociala medier.

 

 

Efter uppträdandet gick Max Martin upp på scenen och mötte sin dotter i ett känslosamt ögonblick.

 

 

Zlatans kaxiga hälsning

Även Zlatan Ibrahimovic skickade en hyllning till sin vän Max Martin på torsdagskvällen.

- Äntligen har du kommit upp på min nivå där du får vinna lite priser, sa Zlatan i sin kaxiga hälsning.

Zlatan Ibrahimovic bad bland annat producenten Max Martin göra årets EM-låt.

– Vem annars skulle vinna om inte Max Martin? Ett stort grattis och hälsningar från mig. Kör på, och fortsätt slakta alla där ute, avslutade Zlatan sin videohälsning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag