Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Matthew Perrys tragiska öde – efter framgången

Fansens oro efter bilderna på ”Vänner”-stjärnan.
”Vänner”-gänget som vi känner igen dem. Här på bild från 1997.Foto: KANAL 5
Samma gäng 1998. Foto: WARNER BROS INC. / KANAL 5

Vänner” fyller 25.

I samband med söndagens jubileum krossar också seriens upphovsduo Marta Kauffman och David Crane alla rykten om återföreningar och nya avsnitt.

- Vi gjorde den serie vi ville göra. Vi gjorde det på rätt sätt, sedan satte vi en rosett på paketet. Om vi skulle återvända till rollfigurerna i dag, så skulle serien inte ha samma sorts dna, och i och med det är chanserna stora att det inte skulle bli lika bra, sa David Crane nyligen på Tribeca TV Festival. 

Vad Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe och Joey gör nuförtiden är alltså omöjligt att veta, men så här gick det för skådespelare efter det att ”Vänner” avslutades 2004.

Expressen premium

Bara i dag: Premiumgratis hela vintern

Expressen Premium är en digital prenumeration. Du har ingen bindningstid och kan avsluta enkelt online när du vill. Med detta erbjudande läser du gratis i tre månader, därefter betalar du 69 kronor i månaden.

Genom att klicka på “Starta Premium här!” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.