Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Matthew Perry och Ben Affleck hängs ut på Tiktok efter att ha tagit kontakt med unga kvinnor

Vem är Ben Affleck?
Ben Affleck.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Matthew Perry.
Foto: shutterstock / shutterstock
Matthew Perry.
Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Nivine Jay fick en videohälsning från Ben Affleck.
Foto: Nivine Jay / nivinejay via Tiktok

Hollywoodstjärnorna Matthew Perry och Ben Affleck matchade med unga kvinnor på dejtingappen Raya.

Skådespelarna får nu kritik efter att videor de skickat till kvinnor spridits i sociala medier.

– Det är inte riktigt okej, säger Kate Haraldson, 20, till Page six.

Kate Haraldson, 20, delade ett privat Facetime-samtal hon hade med skådespelaren Matthew Perry, 51, efter att de matchat på dejtingappen Raya. Anledningen till att hon delade videon var för att varna andra unga kvinnor, säger hon till Page six.

– Många säger att jag är en mobbare och elak för att ha lagt upp detta och det fick mig att känna skuld, men samtidigt känner jag att många män i Hollywood pratar med många unga tjejer och det är något jag tycker att folk ska vara medvetna om.

För tidningen berättar Kate Haraldson att hon var 19 år gammal vid tidpunkten för samtalet med Matthew Perry och att hon var tydlig med hur gammal hon var.

– Jag tror inte han brydde sig. Det kändes ganska konstigt att prata med något som är lika gammal som min pappa och det kändes inte rätt, speciellt inte när han visste hur gammal jag var, säger hon till Page six och menar att Matthew Perry vid ett tillfälle även frågade henne om han var lika gammal som hennes pappa.

Samtidigt menar hon att Perry aldrig skrev någonting opassande eller sexuellt till henne.

– Helt ärligt tycker jag inte att det är riktigt okej att de här äldre männen att prata med så unga kvinnor.

Skickade hälsning

Kate Haraldson berättar att hon blev inspirerad att publicera samtalet efter att hon sett en video på Tiktok från Nivine Jay, 28, som publicerade en video som skådespelaren Ben Affleck skickat till henne efter att de matchat på Raya.

Nivine Jay skriver till videon att hon tog bort matchingen med Ben Affleck, 48, eftersom att hon trodde att profilen var fejk. Då skickade Hollywoodskådespelaren en hälsning på sig själv till henne.

”Nivine, varför tog du bort vår matchning? Det är jag”, säger Ben Affleck.

Enligt Kate Haraldson har hon och Nivine Jay varit i kontakt med varandra. Till skillnad från Jay har dock Haraldson valt att ta bort videon på Matthew Perry.

– Jag gjorde det mest som ett skämt, vilket låter elakt, men jag tänkte inte på det. Jag såg det mer som oskyldigt och menlöst, säger hon till Page six.

”Desperata videor”

Både Matthew Perry och Ben Affleck får nu kritik i sociala medier för att de tog kontakt med de unga kvinnorna.

Twitter skriver modellen Chrissy Teigen, 35, att hon tycker att både männen och kvinnorna har gjort fel.

”Jag håller med om att kändisar inte borde skicka sådana obehagliga, desperata videor på Raya, men det är inte okej att lägga ut deras privata meddelanden offentligt. Ni har alla gjort fel, grattis”, skriver Teigen.

Varken Ben Affleck eller Matthew Perry har uttalat sig om kritiken.

Fansens oro efter nya bilderna på ”Vänner”-stjärnan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.