Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mathias, 27, har sex med naturen – vill bli Näcken

Mathias från Örnsköldsvik älskar med naturen. Foto: Kanal 5
"När jag är naken känner jag mig fri"Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen.Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen.Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen.Foto: Kanal 5

Mathias, 27, älskar att vara naken, har sex med skogen – och vill bli den nya Näcken.

I tisdagens "Outsiders" förklarar han sitt livsstilsval, och njuter av naturen.

– Jag tror vi behöver älska naturen, säger han i Kanal 5-programmet.

I tisdagens premiär av "Outsiders" på Kanal 5 får tittarna möta Mathias, 27, från Örnsköldsvik – som lever för att vara naken i naturen.

Mathias tycker det är viktigt att vara nära "Moder Jord", och menar att det hjälper att vara helt utan kläder.

– När jag är naken känner jag mig fri. Solen kysser min hud, och jag känner mig vacker, säger han i programmet.

Den naturälskande Mathias filmas när han naken smeker växter på en äng, och tvättar sig långsamt i en skogsbäck. 27-åringen har tidigare förklarat att han har sex med naturen.

– Jag älskar att vara ute i naturen. I bland blir jag så upphetsad av den att jag blir kåt. Det är skönt att man kan få stånd av en vacker blomma. Gud skapar en sexuell värld, en värld som förökas genom njutning och kärlek. Man blir kåt på skapelsen. Jag blir kåt, har han sagt i "Outsiders" tidigare.

 

LÄS MER: Mathias, 26, har sex med skogen i Kanal 5

 

Outsiders-Mathias vill bli Näcken

 

LÄS MER: Ceara, 28, sålde sitt bajs för 74 000 kronor

 

Mathias förklarar att många tror att han skämtar när de ser hur han beter sig i naturen, och när han vill vara naken i skogen.

– De flesta i Sverige tycker att det är en rolig grej, min omgivning och mina vänner. Folk tror inte att det är på riktigt, säger han.

I programmet liftar Mathias och hans vän till en Näcken-tävling, där han tillsammans med några vänner klär av sig naken och gör ritualer där de häller vatten på varandra och målar på varandras kroppar med färg.

– Nu är jag frigjord. Tack näcken, tack bäcken, tack Gud. Nu känns det magiskt. Vi föddes på nytt, vi blev de här naturelementen, vi är så sjukt fria, säger Mathias i "Outsiders".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.