Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mathias, 26, har sex med skogen i Kanal 5

"Det är skönt att man kan få stånd av en vacker blomma", säger Mathias
Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen
Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen
Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen
Foto: Kanal 5
Mathias har sex med skogen
Foto: Kanal 5

Mathias, 26, lever som frivilligt hemlös och älskar naturen.

I Kanal 5:s "Outsiders" har Mathias sex med skogen.

– Det är skönt att man kan få stånd av en vacker blomma, säger han i programmet.

I tisdagens "Outsiders" i Kanal 5 får tittarna följa Mathias, 26, från Örnsköldsvik som för över sju år sedan bestämde sig för att leva utan pengar och boende.

Han har liftat sig igenom 35 länder och går från stad till stad i Sverige och hans största idol är Jesus.

– Jag växte upp på en gård i Örnsköldsvik. En trygg uppväxt med många vänner. Jag var väldigt energisk, upptäcktsresande. När jag var 19 insåg jag att folk inte plockade sina äpplen, utan de föll på backen. Så då gick jag och frågade om jag fick plocka äpplen. Jag insåg att det var så mycket man inte behöver köpa, säger Mathias i programmet.


LÄS MER: Gävletjejen vill se ut som en seriefigur


"Blir så upphetsad av den att jag blir kåt"

För att hitta mat ägnar han sig åt dumpstring, letar mat i containrar, och frågar boende om de behöver hjälp med något för att få en bit mat.

Han sover utomhus och blir sexuellt upphetsad av att vara ute i naturen - vid ett tillfälle i "Outsiders" har Mathias sex med skogen.

– Jag älskar att vara ute i naturen. I bland blir jag så upphetsad av den att jag blir kåt. Det är skönt att man kan få stånd av en vacker blomma. Gud skapar en sexuell värld, en värld som förökas genom njutning och kärlek. Man blir kåt på skapelsen. Jag blir kåt, säger han.


LÄS MER: Hannah, 20, räddades av sina dockbebisar


Mathias i "Outsiders": "Sex med naturen är okej"

I programmet får tv-tittarna se hur Mathias ålar sig under ett fallet träd, kramar om ett annat träd och senare sätter sig på en sten.

Mathias förklarar att han känner att han, Gud och stenen är helt rätt.

– Jag ser det som att Gud säger ja, du får ha sex med naturen. Sex med naturen är okej. Sex i skapelsen är okej. Jag känner att min kropp har hittat hem, jag och min penis, hela jag känner det här. Jag känner styrka från stenen, säger Mathias i programmet och fortsätter:

– Sjukt annorlunda upplevelse, men det känns som jag, Gud, stenen, allt är rätt. Jag längtar efter att ha en kvinna att upptäcka världen med, men tills dess får jag väl ha naturen för att upptäcka min njutning och sexualitet.

"Outsiders" sänds tisdagar 20.00 i Kanal 5.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.