Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mat-Tinas superkropp – nu väljer hon att visa

Tv-kocken Tina Nordström är noga med att hålla sig i form, och tränar mycket och gärna.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Nu visar hon upp resultatet av all träning på sociala medier – och hennes följare reagerar på hur annorlunda hon ser ut i tv-rutan.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Tv-kocken Tina Nordström är noga med att hålla sig i form, och tränar mycket och gärna.

Nu visar hon upp resultatet av all träning på sociala medier – och hennes följare reagerar på hur annorlunda hon ser ut i tv-rutan.

”Morgonträningen är mitt andningshål”, skriver ”Mat-Tina” på Instagram.

Många är vana att se populära programledaren och kocken Tina ”Mat-Tina” Nordström, 45, lagandes mat i tv. Hon är också programledare för TV4-programmen ”Sveriges yngsta mästerkock” och ”Hela Sverige bakar”.

Men det som inte visas i tv är att Tina Nordström också brinner för att träna – och nu visar hon upp sin superkropp på sociala medier.

”Morgonträningen är mitt andningshål - nu bli det choklad-jordnöts smoothie till kiddsen”, skriver Tina Nordström till en bild på sin vältränade rygg, där hon står i linne och tränar.

Hyllas av följarna: ”Wow, vilka läckra vispmuskler”

Kocken hyllas ordentligt i kommentarerna, och många av hennes över 100 000 följare är imponerade över hur hon håller sig i så god form.

”Snygg rygg... den ser vi sällan på tv..” och ”Wow, vilka läckra vispmuskler” är bara två av de många uppskattande kommentarerna som trillat in i Tina Nordströms kommentarsfält.

https://www.instagram.com/p/BxMI50ilUQI/

Tv-kocken har tidigare berättat om sin träningspassion, som vann ”Let's dance” 2008.

– Jag har varit flitig med träningen i många år. Rom byggdes inte över en natt! Men jag blev själv förvånad då jag efter ”Let´s Dance” 2008 såg min egen rumpa i spegeln. Alltså, det såg ut som en Skogaholmslimpa, det var den snyggaste rumpa jag någonsin har sett. Jag blev så förvånad över min egen kropp, framför allt bakdelen, har Tina Nordström sagt.

Att hon tränar ger henne också mer styrka mentalt, menar hon.

– När jag har den fysiska styrkan så växer den inåt också. Min kropp mår bra av att jag känner någon form av råstyrka. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.