Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mary-Kate Olsen skiljer sig – slängdes ut av maken

Mary-Kate Olsen skiljer sig
Barnstjärnan Mary-Kate Olsen skiljer sig från sin franska bankmansmake Pierre Olivier Sarkozy, efter fem år som gifta.Foto: MATT BARON/BEIMAGES / ALL OVER PRESS SWEDEN BERLINER
Sarkozy har kastat ut Olsen från deras gemensamma hem i New York mitt under coronapandemin, skriver Page SixFoto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Mary-Kate och Ashley Olsen.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Barnstjärnan Mary-Kate Olsen skiljer sig från sin franska bankmansmake Pierre Olivier Sarkozy, efter fem år som gifta.

Sarkozy har kastat ut Olsen från deras gemensamma hem i New York mitt under coronapandemin, skriver Page Six.

”Relationen har brutit ihop oåterkalleligt”, uppger Mary-Kate Olsen i skilsmässoansökan lämnad den 17 april.

Efter fem år som gifta går nu Mary-Kate Olsen, 33 och Pierre Olivier Sarkozy, 50, skilda vägar.

Paret bor tillsammans i en våning i New York – men i Mary-Kate Olsens skilsmässoansökan framkommer det att Sarkozy har sagt upp deras lägenhetskontrakt och kastat ut henne på gatan, utan hennes tillåtelse.

Barnstjärnan bostadslös efter bankmansmakes drag

På grund av coronapandemin har domstolarna i New York satt skilsmässoansökningar på paus, men Olsen ansöker nu om en akut skilsmässa då exmaken valt att göra henne bostadslös.

”Min make har sagt upp kontraktet på vårt hem i New York city utan min tillåtelse. Den här ansökan är akut på grund av att min make förväntar sig att jag ska flytta ut måndagen den 18 maj 2020, mitt i att New York city har tagit paus på grund av Covid-19”, skriver Mary-Kate Olsen i skilsmässoansökan.

Mary-Kate Olsens starka oro

Enligt skilsmässoansökan har parets relations varit på upphällningen de senaste sex månaderna.

Mary-Kate Olsen menar att hon har sökt kontakt både med hyresvärden och exmakens advokat för att få bo kvar några veckor till, då karantäntillståndet i storstaden gör det nästan omöjligt att hitta en ny lägenhet den närmsta framtiden. Olsen uttrycker också stark oro för att hennes ägodelar kommer försvinna eller förstöras om hon lämnar lägenheten när hon är ombedd.

Megan Fox skiljer sig från maken – efter tio år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.