Mary-Kate Olsen har gift sig med Sarkozy

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy förlovade sig 2014 och bor i New York.
Foto: Sara De Boer / Retna Ltd.
Paret började dejta 2012 och har sedan dess har hållit en låg profil med sitt förhållande
Foto: John Roca, Pacificcoastnews
Mary-Kate och systern Ashley.

Bröllopslycka!

Mary-Kate Olsen har gift sig med kärleken Olivier Sarkozy, skriver New York Post. 

Paret ska ha bytt ringar under en liten ceremoni på Manhattan i fredags.

De förlovade sig förra året.

Nu har Mary-Kate Olsen, 29, och pojkvännen Olivier Sarkozy, 46, gift sig, skriver New York Post.

Paret började dejta 2012 och har sedan dess har hållit en låg profil med sitt förhållande. De bytte ringar under en liten ceremoni på Manhattan, New York, i fredags.

Mottagningen var en privat tillställning och det serverades drinkar i en trädgård innan det var dags för middag inomhus, uppger en källa till sajten.


LÄS MER: Mary-Kate och Ashley om serien: "Chockad"


Alla mobiltelefoner lämnades även in redan innan bröllopet.

Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy förlovade sig 2014 och bor i New York, USA. Mary-Kate Olsen blev känd redan som barn i tv-serien "Huset fullt" tillsammans med sin tvillingsyster Ashley Olsen.

Olivier Sarkozy är bankman och halvbror med Frankrikes tidigare president Nicolas. Vid förlovningen ska Mary-Kate Olsen ha fått en fyra karats diamantring värd 81 000 dollar, motsvarande runt 700 000 kronor.

– Mary-Kate är rolig och underbar. Oliviers vänner förstår mycket väl vad han ser hos henne, har en uppgiftslämnare tidigare sagt till US Weekly.


LÄS MER: Olsen planerar bröllop med Olivier Sarkozy


Mary-Kate Olsen jobbar numera inom modeindustrin. Tidigare i år tackade hon nej till en roll när tv-serien "Huset fullt" skulle återuppväckas och sändas på Netflix.

Trots att produktionen bönat och bett att hon och tvillingsystern skulle återvända.

– Även om några av de andra skådespelarna inte tål dem, är alla just nu mer intresserade av tv-serien än sina egna personliga känslor om Mary Kate och Ashley, sade en källa till Radaronline då.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.