Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnans stora ilska efter omslagsbilden

Elizabeth Olsen känner inte igen sig själv på tidningen Empires omslag. Foto: BEI/REX SHUTTERSTOCK / BEI/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Efter att ha fått se det nya numret tog skådepelaren till Instagram och anklagade tidningen för att ha photoshoppat henne oigenkännlig, skriver Daily Mail. Foto: RALPH, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Elizabeth Olsen känner inte igen sig själv på tidningen Empires omslag.

Efter att ha fått se det nya numret tog skådepelaren till Instagram och anklagade tidningen för att ha photoshoppat henne oigenkännlig, skriver Daily Mail.

”Ser det här ut som jag?", undrar stjärnan i inlägget.

Skådespelaren Elizabeth Olsen anklagar nu tidningen Empire för att ha retuscherat henne hårt på tidningens omslagsbild, skriver Daily Mail.

När stjärnan, som är aktuell som Scarlet Witch/Wanda Maximoff i den kommande Avengers-filmen, fick se omslagsbilden reagerade hon och la upp en kommentar på Instagram tillsammans med en bild på omslaget.

”Ser det här ut som jag?", frågar hon sig i inlägget och många av fansen höll med om att bilden inte gjorde henne rättvisa.

 

LÄS MER: Elizabeth Olsen vill trotsa nakenförbud 

 

Slår tillbaka mot anklagelsen

På tidningen Empire menar man att bilden kom från teamet bakom filmen, Disney och Marvel Studios. 

”Empire Magazine har inte gjort någon förändring av konstverket från ”Avengers: Infinity war”, som Disney och Marvel Studios har gett till dem och som pryder omslaget på majnumret 2018”, skriver tidningen i ett svar till Metro. 

 

https://www.instagram.com/p/BgjmehtBv0D/?taken-by=elizabetholsenofficial

 

LÄS MER: Miljardrekord för ”Black Panther” 

Bilden föreställer Elizabeth Olsen som karaktären Scarlet Witch bredvid Benedict Cumberbatch som Doctor Strange, Danai Gurira som Black Panther’s Okoye och Dave Bautista som Drax.

Filmen ”Avengers: Infinity War” är en uppföljare till ”The Avengers” från 2012 och ”Avengers: Age of Ultron” från 2015,. Filmen har premiär den 25 april och är den nittonde filmen från Marvel Cinematic Universe.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6ZfuNTqbHE8

 

Elizabeth Olsen är yngre syster till tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen, som slog igenom i rollen som Michelle Tanner i tv-serien ”Huset fullt” i mitten av 1980-talet.