Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martins och Hannas hemliga bröllop

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har gift sig i hemlighet.
Foto: Thomas Engstrom
De har varit ett par i 19 år.
Foto: Sigge Klemetz / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har gift sig i hemlighet.

På gästlistan stod vänner som Andreas Johnson, Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer och Lena Philipsson.

– Både vigselceremonin och festen hölls på Fredriksborgs fästning som är en av de vackraste platserna vi vet, säger Hanna Hedlund.

Efter 19 år tillsammans har äntligen Martin Stenmarck, 43 och Hanna Hedlund, 41, sagt ja till varandra. Paret gifte sig under tisdagen och firade sedan kärleken tillsammans med vänner och familj.

– Jag är lite snubblig i dag eftersom det blev lite sent i går. Jag och Anders var på bröllop i går, avslöjar Gry Forssell i Mix Megapols morgonprogram.

Många kända artister på bröllopet

Bröllopsfesten blev stjärnspäckad. Charlotte Perrelli stod på scen och framförde en sång. Andra gäster som vill hylla parets kärlekshistoria var Andreas Johnson, Lena Philipsson, Sarah Dawn Finer och Lina Hedlund.

Som Expressen berättat om rövades Martin Stenmarck bort efter sitt uppträdande på "Allsång på Skansen" tidigare i augusti.


LÄS OCKSÅ: Beskedet efter allsången - Stenmarck gifter sig


Bland vännerna som kidnappade artisten till svensexan fanns David Hellenius, Nassim Al Fakir och Andreas Johnson.

– De har friat till varandra titt som tätt men nu var det dags att göra det. Det kändes som en nytändning mellan dem, det var magiskt i går, säger Anders Timell i "Gry och Anders med vänner".

På sociala medier har artistparet varit hemlighetsfulla med bilder från bröllopsdagen. Tidigt i morse postade Hanna Hedlund en bild på henne och maken där de övar brudvals. I ett sms till Expressen berättar hon om dagen:

– Det var en magisk kväll och vi ska precis äta brunch med våra övernattande gäster.


LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om bråken med Alcazar-Lina


Gifte sig i fästning på Värmdö

Vigseln ägde rum på Fredriksborgs fästning på Värmdö.

– Både vigselceremonin och festen hölls där, det är en av de vackraste platserna vi vet, säger Hanna Hedlund.

Vännen Andreas Johnson som var med under ceremonin gratulerade paret på Instagram: "Det går väl liksom inte att gradera bröllop men gårdagen var nog bland det finaste vi har varit med om. Vi älskar er till Polstjärnan och tillbaka"


https://www.instagram.com/p/BJNPytFhbWw/

Även Pernilla Wahlgren närvarade under vigseln.

"Nu är dom gifta. Tusen tack för ett magiskt vackert och fantastiskt roligt bröllop världens finaste", skriver hon på Instagram.https://www.instagram.com/p/BJNGDTlDRA8/Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.