Martina Haag och Tobias Bader. Foto: OLLE SPORRONGMartina Haag och Tobias Bader. Foto: OLLE SPORRONG
Martina Haag och Tobias Bader. Foto: OLLE SPORRONG
Tony Irving. Foto: OLLE SPORRONGTony Irving. Foto: OLLE SPORRONG
Tony Irving. Foto: OLLE SPORRONG

Martinas utspel – sårad av Irving i natt

Publicerad

Martina Haag blev sårad av Tony Irvings kritik i "Let's dance". 

Efter sändningen tog hon till orda – och berättade om känslorna: 

– Den här gången blev jag faktiskt ganska ledsen, för jag tyckte det var min bästa dans någonsin, säger hon. 

Martina Haag har blivit konstant sågad av Tony Irving under årets säsong av "Let's dance". 

I går kväll fick hon en fyra i poäng av jurymedlemmen. Även Ann Wilson delade ut en fyra, medan Cecilia Lazar gav sex poäng till Martina Haag och danspartnern Tobias Bader. 

Men Martina Haag känner själv att hon utvecklas – och blev sårad av juryns kritik.

– Den här gången blev jag faktiskt ganska ledsen, för jag tyckte det var min bästa dans någonsin, säger hon och fortsätter:

– Jag hade roligt, jag kunde slappna av. Och då när de säger så här, "Det här vet jag inte"... Jag tänkte, aja, det är kul att vara kvar så här länge. 

LÄS MER: Irvings nya utspel mot Haag: “Sluta tramsa” 

 

Tränar åtta timmar om dagen

Det var tittarnas röster som än en gång räddade Martina Haag.

–  Det finns folk där ute som röstar som jag tycker så himla mycket om, ropar Martina Haag glatt efter tävlingen. 

Martina Haag och Tobias Bader har kämpat hårt för att lära sig dansstegen till gårdagskvällens dans: en salsa till tonerna av Kaliffas "Helt seriöst". 

– Vi har repat typ åtta timmar om dagen, med lunch mellan. Även på helgerna. Jag är här före nattvakten och tränar. Jag vet inte hur vi ska maxa det här, det blir svårt att träna ännu mer, säger Martina Haag. 

Martina Haags hemliga dröm 

Hon berättar att hon har en hemlig dröm: att bli hyllad av juryn.

– De har ju rätt, jag dansar lite för fort. Men jag ska bli jättebra nästa vecka. Jag har som en hemlig dröm att de ska säga, "Det här, Martina och Tobias, det här är det vi har letat efter". Det kanske kommer nästa vecka, säger Martina Haag.  

 

LÄS MER: Irvings utspel mot Martina Haag i natt 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag