Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martin Melins hjälp till Martina Haag

Martin Melin.
Foto: LINUS HALLSENIUS, Pressbild Kanal 5 / LINUS HALLSENIUS
Martina Haag i Let's Dance 2018.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Martina Haag och Martin Melin.
Foto: Instagram

Martin Melin och Martina Haag har setts flitigt ihop på sociala medier och följarna har börjat spekulera om de har hittat något i varandra som är mer än vänskap. 

Senast firade de midsommar ihop och hade ett svettigt möte. 

Nu berättar Melin hur det egentligen ligger till i relationen. 

– Det roliga är att vi inte har umgåtts så mycket men de gångerna vi har umgåtts så har det synts, berättar han för Hänt. 

Martina Haag, 56, och Martin Melin, 53, deltog både i den hårda utmaningen ”16 weeks of hell” och syntes i programmet ”Den stora hälsoresan”. Martina Haag valde dock att hoppa av programmet när hon tvingades väga sig. 

– Jag vill hellre peppa människor att komma i gång med träning och hur bra man mår av det, än att stirra på kalorier och kilon, sa hon då. 

Men förutom att vara med i samma program har Martin Melin och Martina Haag också en privat relation och de har känt varandra i många år. 

– Jag har läst alla Martinas böcker och är ett jättestort fan. Jag har varit bekant med Martina i över tio år, sen jag var gift med Camilla eftersom de umgicks, berättade Martin Melin nyligen. 

Han pratar naturligtvis om sin exfru Camilla Läckberg, 45. Paret skilde sig 2014.

Men nu är det nya tider och Martin Melin och Martina Haag umgås nu utan exfrun. 

Flera gånger har de under den senaste tiden delat med sig av bilder från deras äventyr och senast firade de midsommar ihop. 

”Kul midsommarhelg över. Ovanligt bra väder alla dagar, till och med fötterna fick doppa sig idag”, skriver Melin till en bild där han håller armarna om bland annat Martina Haag. 

Firade midsommar tillsammans

Han visar också upp att de har haft ett riktigt svettigt möte också – de har nämligen spelat den nya kändis-innesporten padel tillsammans. 

”Midsommarhäng i skärgården, sol och 23 grader. Inledde med sillunch, fortsatte med paddelturnering, där jag parade med Martina Haag, med goda resultat. Nu väntar spelet ”med andra ord” och några flaskor rosé före en middag med mycket kött. Lär väl vinna även där”, berättar Melin på Instagram.  

Att Martin Melin och Martina Haag har setts mycket på sociala medier har väckt spekulationer hos deras följare och flera har påpekat att de ser bra ut tillsammans och undrat om kärlek kan ha uppstått. 

För Hänt berättar Melin nu hur det egentligen ligger till. 

– Det roliga är att vi inte har umgåtts så mycket men de gångerna vi har umgåtts så har det synts, säger han. 

Melin förklarar att Martina Haag håller på att skriva en bok involverande en polis. 

– Så hon har med sig block med massor av frågor och undringar. Så då hjälper jag henne med den researchen. 

Melin berättar också att han inte dejtar just nu. 

– Det är stiltje, säger han till Hänt. 

https://www.instagram.com/p/CBslyrTF0NQ/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CBn0iNzF4Y-/?utm_source=ig_web_copy_link

Allt du vill veta om Martina Haag

Detta är Martin Haag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.