Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martina Haags relations- vändning – med Viktor Frisk

Viktor Frisk: "Samir & Viktor har varit räddningen"
Viktor Frisk och Martina Haag umgås flitigt.Foto: Instagram
Vännerna ska skriva filmmanus ihop.Foto: Instagram
Viktor Frisk.Foto: /IBL / /IBL
Martina Haag.Foto: OLLE SPORRONG

Att Martina Haag och Viktor Frisk är nära vänner som umgås mycket märker alla som följer dem på sociala medier.

Nu tar vännerna relationen till nästa nivå och blir arbetskamrater – Frisk och Haag jobbar nämligen på ett filmmanus tillsammans.

– Vi började prata om olika idéer, började asgarva och till slut ville vi få ner allt på papper för att göra en bra grej av det, berättar Viktor Frisk för Aftonbladet.

Författaren Martina Haag, 55, och ”Samir och Viktor”-artisten Viktor Frisk, 24, är nära vänner, och umgås mycket och gärna tillsammans. På sociala medier lägger de ofta ut bilder på varandra, och har till och med väckt romansrykten, som de har dementerat.

Men nu tar vännerna sin relation ytterligare ett steg, och börjar arbeta tillsammans. Martina Haag och Viktor Frisk skriver nämligen på ett manus till en komedi ihop, berättar Frisk för Aftonbladet.

– Jag vet inte hur mycket vi får berätta, men vi ska åka ner till Smögen och sätta oss på Käringön och skriva allting. Vi har bra idéer och mer kommer sen, säger Viktor Frisk till Aftonbladet.

Skaffat investerare

Martina Haag har inte bara skrivit många välsålda böcker, hon har också skrivit filmmanus och skådespelat själv i flera långfilmer.

Viktor Frisk berättar att han och Martina Haag en dag bara bestämde sig att försöka göra en film tillsammans och började skriva. Nu har duon även en investerare till sin film.

– Vi satt och snackade en dag, hon har ju skrivit filmmanus förut med bland annat Peter Magnusson, och kom fram till att vi borde göra det här tillsammans. Vi började prata om olika idéer, började asgarva och till slut ville vi få ner allt på papper för att göra en bra grej av det. Vi har en idé, vi har en investerare och sen får vi se, säger Viktor Frisk i Aftonbladet.

Expressen har sökt Viktor Frisk för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.