Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martina Haags plötsliga vändning

Martina Haag visar sig i toppform i "Let's dance".Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / DANIEL OHLSSON/DOFF.SE
Martina HaagFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: TOMMY HOLL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Martina Haag gör entré i "Let's Dance" – underhållningsprogrammet som har satt guldkant på fredagsmyset för svenska folket i 12 år. 

Författaren strålar starkare än någonsin och den nya looken kommer inte att gå tittarna obemärkt förbi – hon är brunbränd, nyblonderad och vältränad.

Vid sin sida, redo att virvla runt på dansgolvet, finns 21 år yngre proffsdansaren Tobias Bader, 32.

När det i vintras började talas om att Martina Haag, 53, var klar för "Let's Dance", betvivlade många sanningshalten i spekulationerna.

Författaren har tidigare varit väldigt privat och hållit sig undan rampljuset.

Men nu har det skett en gåtfull förvandling.

TV4 bekräftade nämligen snart att vi under våren kommer få se Martina Haag svänga på höfterna i paljettbeströdda, figurnära showklänningar. Den tidigare "På spåret"-vinnaren verkade till och med ha överraskat sig själv, efter att konsekvent ha tackat nej till "Let's Dance" i tio års tid.

– Jag är lite chockad över att jag har tackat ja till det här, sa hon till Nöjesbladet.

På de nytagna pressbilderna lyser Martina Haag som en sol i en gyllengul festblåsa med strass. Huden är brunbränd och håret nyblonderat. Det är ingen tvekan om att hon går helhjärtat in i dansträningen och kommer att vara en vass konkurrent i årets tävling. Av de väldefinierade armmusklerna att döma har Martina Haag legat i hårdträning.

Vid sin sida för att ta dansgolvet med storm har hon 32-årige proffsdansaren Tobias Bader. Tidigare år har han dansat med bland andra Stina Wollter och Pernilla Wahlgren.

 

LÄS MER: Här är alla deltagare i "Let's dance" 2018 

 

Tackar ofta nej till förfrågningar

Martina Haag får ständigt mängder av förfrågningar – och det mesta tackar hon nej till. 

2013 gick Martina Haag och maken Erik Haag, 50, skilda vägar efter 18 år tillsammans – ett besked som skapade stor uppmärksamhet. Två år senare släppte Martina Haag romanen "Det är något som inte stämmer", vars handling kretsar kring en skilsmässa fylld av svek. Martina Haag har dock aldrig velat bekräfta om boken baserar sig på hennes egna skilsmässa.

– Man är så ledsen att man tror att man ska dö, sa Martina om känslorna efter uppbrottet i "Skavlan" på SVT.

Samtidigt som makarna Haag bröt upp, så skilde sig Erik Haags tv-kollega Lotta Lundgren, 47. Efter en tid bekräftade kollegerna att de inlett en relation.

– Det där är så vidrigt, jag finner inte ens ord för vad jag tycker. Det är klart att jag skulle kunna säga massa tillbaka men vet du, jag vill verkligen inte för en sekund ge bränsle till den där vidriga elden, sa Martina Haag till Hänt.

Martina Haag avböjer att kommentera.

 

LÄS MER: Martina Haags okända relation med Peter Magnusson 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.