Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martina Bigs stora förvandling – vill ha världens största bröst

Martina Bigs förvandling är häpnadsväckande.Foto: Facebook
Martina Big, även kallad Malaika Kubwa använder sig av ”Barbie-drogen” för att bli brunare.Foto: KEN MCKAY / REX/IBL
Modellen och maken Michael.Foto: KEN MCKAY / REX/IBL

Martina Big, också kallad Malaika Kubwa, vill ha världens största bröst. 

Sedan 2014 har hon gått igenom en enorm förändring – som hon nu visar upp. 

”Jag har fantastiska nyheter, jag har gjort ytterligare en bröstpåfyllning. Mina bröst är nu ännu större och fastare. Jag gillar det väldigt mycket”, skriver modellen på Facebook. 

Den tyska modellen Martina Big har gått igenom stora förändringar i sitt 32-åriga liv. 

Modellen har bland annat opererat in implantat i sina bröst som det hela tiden går att fylla på – allt för att modellen ska ha de största brösten i världen. Implantaten kan till och med fyllas till den storleken att de blir två gånger så stora som världens största bröst. 

– Mina bröst väger 8 kilo var, berättar Martina Big för tyska Bild, enligt The Sun.

Tyska modellen tränar ryggen för att orka

För att kunna bära upp sina enorma bröst tränar hon rygg och bröst regelbundet och använder specialdesignade behåar i storlek 70T. 

– Men det är inte nog för mig. Jag kommer att fortsätta att fylla mina bröst, har Big berättat. 

Men brösten är inte den enda förändringen Martina Big har gjort. Hon heter nämligen inte ens Martina Big längre – hennes nya namn är Malaika Kubwa och i dag identifierar hon sig som en svart kvinna. 

Under de senaste åren har modellen använt sig av Melanotan 2-sprutor, även kallat "Barbie-drogen", och solat rejält för att få en mörkare hudfärg, det har hon berättat i This morning.

Under sitt deltagande i programmet hade hon sin make, Michael, vid sin sida som även han tar samma sprutor som sin fru för att få en mörkare hudfärg. Paret berättade att de tror att även deras barn kommer att bli svarta - trots att de båda föräldrarna föddes ljusa, enligt Mirror.

– Mina barn kommer att bli mörka. Vi har inga planer just nu på att skaffa barn men jag pratar med min läkare nu om min kropp är okej. Om jag kommer kunna amma och hur bebisen kommer att se ut. 

Visade upp förändringen

För fyra månader sen delade Malaika Kubwa med sig av sin enorma yttre förändring på sin Facebook-sida med två olika bilder. Den ena är från december 2014 och den andra från april 2020 – det bilderna har gemensamt är att modellen har samma klänning på sig. 

”Jag har fantastiska nyheter, jag har gjort ytterligare en bröstpåfyllning. Mina bröst är nu ännu större och fastare. Jag gillar det väldigt mycket”, skriver Malaika Kubwa. 

Hon förklarar också att klänningen på bilden är hennes favorit och att den kan stretchas ut rejält. 

”Jag hoppas att den kommer kunna stretchas ut ännu mer i framtiden”, fortsätter modellen. 

 

https://www.facebook.com/Model.Martina.BIG/photos/a.1526175024326296/2650298318580622/?type=3&theater

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.