Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Martina, 28, opererade brösten – nu byter hon hudfärg

Först skaffade sig glamourmodellen Martina Big jättebröst - och nu ska hon låta sin hudfärg bli helt svart. Foto: Ken Mckay/Itv/Rex/Shutterstock / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Martina Big. Foto: Ken Mckay/Itv/Rex/Shutterstock / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Först skaffade sig glamourmodellen Martina Big enorma bröst - och nu ska hon låta sin hudfärg bli helt svart.

Till sin hjälp tar hon injektioner som gör henne mörkare - och hon har också installerat ett enormt solarium i sin bostad.

– Jag ska bli verklighetens ultimata Barbie-bimbo, säger hon.

Den 28-åriga tidigare flygvärdinnan Martina Big, från Trier i Tyskland, har chockat landet sedan hon var med i en tv-show.

Där visade hon upp sina stora bröst, som kräver en specialsydd behå i storlek på 32S. Och inte nog med det, brösten kan pumpas upp genom att injicera en saltlösning i dem.

Men brösten var bara det första steget i hennes ambition att förvandlas till vad hon "verklighetens ultimata Barbie-bimbo".

– Jag ska skapa en unik, exotisk och solbränd Barbie med blont hår och extremt framhävda kurvor. Jag gillar det utseendet, säger hon enligt tidningen Sun.

 

LÄS MER: Katie Price i naken- skandal på julfest

 

Hennes dröm är att bli "svart" - och hon är på god väg. Till sin hjälp tar hon enligt tidningen injektioner som ska påverka hudens färg, och likaså har hon fått ett jättesolarium installerat i bostaden.

 

 

Hon säger att hon inte kommer att försöka bryta sitt beroende av att sola, men medger att hon fick mörkare hudfärg snabbare än vad hon tänkt sig.

– Jag förväntade mig inte att bli så svart, men det gick bra. Jag älskar det och jag ska nu försöka närma mig det extrema, säger hon.

– Jag vill se var gränsen går. Jag älskar kontrasten mellan mitt blonda hår och mitt krispiga bruna skinn.

Martina Big älskar reaktionerna

Martina Big berättar att hon älskar att se hur folk reagerar när de får syn på henne.

– Jag ser deras förvånade blickar, ansiktsuttryck och jag vet att det tänker: "hur är det möjligt?", säger hon.

Hon har en trogen krets av beundrare, som ivrigt hejat på hennes förvandling.

– I början undrade de varför jag höll på så här, men nu har de blivit vana. De tycker att det är kul och de uppmanar mig att bli ännu mörkare, säger Martina Big.

– Jag kanske ser ut som att jag kommer från Afrika, men jag försöker inte låtsas att jag är en svart kvinna, säger hon.

Hon berättar också att den doktor som hjälpt henne med injektionerna inte kände igen henne när hon kon tillbaka till kliniken.

– Sju veckor efter sprutorna återvände jag till hans mottagning, och när läkaren kom ut i väntrummet sade han "Hej" och tittade på mig och undrade vem jag var. Det var roligt, säger Martina Big.

– Han sade till mig att han aldrig någonsin sett en kvinna så snabbt bli så mörkhyad. Han frågade om jag ville fortsätta med detta, och jag svarade "ja", säger glamourmodellen vidare.

 

 

Martina Big började förändra sin kropp redan 2012 efter att hennes pojkvän uppmuntrat henne till det.

Inledningsvis var tanken bara att göra en byst- och en läppförstoring, men snart blev hon beroende av kroppsförändringarna.

Ville se ut som Pamela Anderson

Till dags dato har hon lagt ned motsvarande över en halv miljon kronor på ingreppen.

– Först ville jag se ut som Pamela Anderson eller Katie "Jordan" Price, men sedan insåg jag att de inte var tillräckligt kurviga, säger hon.

Nu säger hon sig vara mer inspirerad av dockan Barbie och den animerade figuren Jessica Rabbit.

Senare i år planerar hon att lyfta rumpan och hennes projekt att sola sig ännu mörkare fortsätter.

 

LÄS MER: Sanningen bakom modellens nakenbild

 

Hennes pojkvän Michael stöder hennes kamp.

– Jag ville aldrig att hon skulle bli så mörkhyad som hon själv ville, men jag stöder henne och gillar hennes nya look, säger han enligt Sun.

– Jag hoppas sannerligen att hon fortsätter att öka storleken på sina bröst, förstora läpparna, bli ännu mer mörkhyad och fixa stora rumpinplantat.

Han fortsätter:

– Det känns fantastiskt att ha Martina vid min sida. Jag är pojkvännen till kvinnan med störst bröst i hela Europa, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!