Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Martin Stenmarcks uppgörelse i skilsmässan med Hanna Hedlund

Se också: Anders bagges stora saknad under Melodifestivalen.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: PATRIK ?STERBERG / ALL OVER PRESS

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har gått skilda vägar.

Vad är då hemligheten bakom en lyckad skilsmässa? Stenmarck berättar i ”Bathinas enskilda möten” att han och exfrun har en uppgörelse om barnen – att de alltid måste komma först. 

– Allt annat skit och vad det nu är får man... barnen först, säger han samtidigt som han berättar om varannan-vecka-livet. 

I juni berättade artisterna Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, att de hade separerat. 

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de båda på Instagram. 

Nu berättar Martin Stenmarck att han fortfarande är god vän med sin exfru i podcasten ”Bathinas skilda möten”. Programledaren Bathina Philipson, 43, undrar vad svaret på en lyckad skilsmässa är. 

– Nu borde kanske vi sitta här båda två kanske, man tycker väl olika så klart. Men jag tycker tid. Och det viktigaste är alltid barnen, 100 procent. Allt annat skit och vad det nu är får man... barnen först. Se till att de har det bra, det tycker jag vi har varit superduktiga på. Löst det på ett bra sätt, säger Stenmarck och fortsätter: 

– Det tror jag är viktigt så att man inte ha någon ångest över den situationen och det är jag superglad över att jag känner mig så otroligt trygg med att ungarna är med Hanna.

Stenmarcks svar på varannan-vecka-livet

Bathina Philipson undrar också hur varannan-vecka-livet har varit för honom. 

– Ja, hur är det egentligen? Det är oerhört annorlunda. Efter så lång tid tillsammans, även det här med att ha barn, de senaste tio åren, tre ungar, det är grejer hela tiden. Man är fortfarande pappa men varannan vecka har man inte ansvaret. I början är det ”oh, shit, en vecka att göra grejer” och sen all in andra vecka. Men det där vänjer man sig av med ganska fort. 

Stenmarck har berättat att han vant sig vid att livet nu är lite lugnare – men att det också kan behövas i ett uppbrott. 

– När man har haft ett liv som ändras ganska markant i och med att man bryter upp så då måste man ta sig tid att fundera ut hur resten av livet ska se ut. Då behöver det vara tyst och lugnt och ensamt ibland man kan inte gömma sig bland full rulle. 

Bagges saknad under Melodifestivalen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.