Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund separerar

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund separerar efter 23 år tillsammans.

Det meddelar de båda i ett gemensamt inlägg på Instagram.

”Vi kommer alltid vara familj men är inte längre ett par”, skriver de bland annat.

Förhållandet är över för Martin Stenmarck och Hanna Hedlund. I inlägget berättar paret att de ”levt separerade” i ett halvår och kommer fortsätta göra det framöver. 

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.”, skriver de och fortsätter:

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Bland kommentarerna stöttas de nu av sina följare och flera kända profiler. Hanna Hedlunds före detta ”Let's dance”-kollega Kristina ”Keyyo” Petrushina har kommenterat inlägget med flera hjärtan. Även dansaren Tobias Karlsson och Malin Berghagen kommer med stöttande ord till det separerande paret.

Under våren deltog Hanna Hedlund i dansprogrammet ”Let's dance” tillsammans med Tobias Wallin. Paret åkte ut vecka fyra efter en duell mot finalisterna Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm.

”Upp och ner”

I samband med programmet intervjuades Hanna Hedlund av Expressen där hon bland annat berättade hur det tuffa pandemiåret påverkat kärleksrelationen. 

– Vi har varit lyckligt lottade eftersom Martin spelade in ”Lyckoviken” under våren. Sen är vi bra på att vara lediga tillsammans, på att leva på lite, och göra ingenting. Men vi fungerar nog väldigt olika: Han är en sån som sitter och skriver på låtar och inte behöver någon annan för att komma vidare. Jag är en ensemblemänniska som vill ha mitt sammanhang. 

– Men det har fungerat väldigt bra, och båda uppskattar att det har varit lättare att vara närvarande föräldrar.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund blev ett par för 23 år sedan och blev äkta makar för fem år sedan.

– Det har varit upp och ner tidigare, och efter 23 år känner vi varandra så pass väl så att vi kan kommunicera, sa hon då till Expressen. 

Byte bana 

Corona påverkade underhållningsbranschen stort och både Martin Stenmarck och Hanna Hedlund fick tänka om för att klara sig. 

– Der har varit oerhört tomt. Bara på ett år att inte få göra det som man kanske älskar mest. Det sätter sina spår så klart, berättade han i ”Malou efter tio” tidigare i våras.

För att klara sig fick artisten tänka om. I stället för att arbeta med artisteriet byte han bana och fick en rollen som ”Danne” i tv-serien ”Lyckoviken”. 

– Jag har haft tiden att göra saker som jag har velat göra väldigt länge. Och det är för att jag är i den positionen att jag har kunnat spara lite ifall att något sånt här skulle hända.  

https://www.instagram.com/p/CQBD9BwDcSl/

Hanna Hedlunds blodiga skada

Artisten berättar nu om flera skador

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.