Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martin Björks rädsla för Gunilla: Ute efter min skalp

Åsa Vesterlund och Gunilla Persson hamnade i storbråk en tidigare säsong
Åsa Vesterlund och Gunilla Persson hamnade i storbråk en tidigare säsong
Martin Björk
Åsa Vesterlund och Gunilla Persson hamnade i storbråk en tidigare säsong
Åsa Vesterlund
Åsa Vesterlund
Åsa Vesterlund
Åsa Vesterlund
Åsa Vesterlund lämnar inspelningen av ”Hollywoodfruar – den stora återträffen”
Gunilla Persson
Åsa Vesterlund lämnar inspelningen av ”Hollywoodfruar – den stora återträffen”
Martin Björk ser bekymrad ut efter att Åsa Vesterlund har rest sig upp och lämnat inspelningen av ”Hollywoodfruar – den stora återträffen”
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
1 / 15

Konflikten mellan Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Åsa Vesterlund är djupt rotad – när de möttes för att reda ut bråket blossade heta känslor upp.

Programledaren Martin Björk hamnade mitt i stridens hetta och berättar att Gunilla Persson för en stund ”var ute efter hans skalp”.

”Att Martin Björk lät Åsas påhopp passera är upp till honom”, skriver Gunilla Persson i en kommentar.

Gunilla Persson, 59, och Åsa Vesterlund, 43, möts för att reda ut sina kontroverser i talkshowen ”Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen” på TV3. Men konflikten tycks vara omöjlig att lösa och istället hamnar programledaren Martin Björk mitt i korselden. 

– Det var absolut en utmaning. Sen kunde jag väl med handen på hjärtat aldrig tro att det skulle bli ett sådant kaos som det blev, säger Martin Björk. 

Åsa Vesterlund bryter inspelningen

I en tidigare säsong hamnade Gunilla och Åsa i ett storbråk vid en middag. Det slutade med att Gunilla nämnde Åsa barnlöshet, något som fick Åsa att gråtande kasta ett glas. Gunilla hävdade att hon kände sig attackerad och att det var att likna vid ett ”mordförsök”. 

Åsa är inte redo att förlåta händelsen, och vid återträffen kallar hon Gunilla för ”kackerlacka”. Gunilla vänder sig mot Martin.

 – Vad har du för uppgift här? Om hon säger att jag är en kackerlacka som måste trampas på två gånger tycker du det är okej som sitter som programledare och inte säga någonting? säger Gunilla.

 – Jag tycker det har väl varit värre ord som sagts mellan de här öronen som sitter här just nu än om kackerlackor och vi är väl alla lika kålsupare någonstans. Eller? säger Martin.

Åsa säger till slut att hon behöver en paus och väljer att bryta tv-inspelningen.

– Jag tror hon blev mer påverkad av diskussionen än vad hon ville ge sken av och behövde därför en paus. Det tror jag vi alla behövde just då, säger Martin Björk. 

Gunilla Persson: ”Martin Björk lät påhoppet passera”

Gunilla Persson skriver i en kommentar att hon återkommande har utsatts för mobbning och provokationer. I ”Återträffen” sökte hon upprättelse, och är nöjd med inspelningen.

”Att Martin Björk lät Åsas påhopp passera är upp till honom. Och Åsa får även stå för de verbala attacker som kom ut ur hennes mun. Att Åsa inte ville godta min ursäkt var väl ingen överraskning. Men jag vill att alla ska veta att min kommentar gällande barn var uttryckt i all välmening. Jag hoppas att Åsa får vad hon önskar i livet. ”

– Gunilla var nog ute efter mitt stöd och kanske lite min skalp också för en kort sekund,  men jag tog det med ro. Spänningen var ju som sagt påtaglig mellan fruarna så jag förstår att man rycker efter halmstrån. Men med facit i hand borde jag ha kallat mig för fredsmäklare i stället för programledare, säger Martin Björk.

Del 1 av 2 av ”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen” sänds den 30 oktober kl. 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Expressen har sökt Åsa Vesterlund. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.