Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martin, 30, går in i ”Big brother”-huset

Deltagaren syns med nazistsymboler och högerextrema tatueringar
Snickaren Martin Forstén, 30, är den nya deltagaren i ”Big brother”.Foto: Instagram
Martin Forstén går in i huset under måndagen. Foto: TV4
”Big brother”-huset.Foto: JAKOB DAHLSTROM / TV4/C MORE

Snickaren Martin Forstén, 30, är den nya deltagaren i ”Big brother” – som hoppas att hans medverkan ska ge honom nya jobbmöjligheter.

Deltagaren berättar att han inte har någon större koll på programmet men tror att det kan bli roligt.

– Varför inte? Kul grej, säger Martin Forstén till Aftonbladet.

Samtidigt lämnar Jessica Pamlin huset efter bara tre dygn. 

Under måndagen kommer en ny deltagare in i ”Big brother”-huset. Martin Forstén, 30, kliver in i huset trots att han själv inte ansökt till programmet. 

Det var hans systrar som gjorde en ansökan i hans namn utan att han visste om det. När han sedan blev kallad till intervju tänkte han att det kunde vara en kul grej.

– Va fan, jag kör på. Varför inte? Kul grej, säger Martin Forstén till Aftonbladet.

Till vardags jobbar den nya ”Big brother”-deltagaren som snickare. När han blev kontaktad av TV4 fanns det inte mycket tid för att förbereda sig. 

– Stressigt som in i helvete, men annars är det bra. Jag har verkligen jobbat in i det sista. Tanken var att jag skulle in i morgon men de ville tydligen ha in mig redan i kväll. Just nu är jag och shoppar lite kläder. Måste uppdatera lite grejer och det är stressigt, säger Forstén till Aftonbladet.

Hoppas på jobb i mediebranschen 

Under söndagen blev Forstén fråntagen sin telefon och gick in i lockdown. Deltagaren berättar att han inte har någon större koll på programmet och att han själv inte är en sociala medier-person. Att ställa upp i programmet tror han kommer leda till något positivt, och hoppas på att det ska ge honom jobb inom mediebranschen.

Inför sin medverkan i programmet finns det en del som han tror kommer att bli jobbigast.

– Jag tror den mentala biten blir tuffast. Den har jag ändå ställt mig in på, säger Martin Forstén till Aftonbladet.

Tidigare under måndagen valde deltagaren Jessica Pamlin att avbryta sin medverkan i programmet efter tre nätter i huset. I bikten berättar Pamlin för tittarna att det finns flera anledningar till att hon lämnar men att det bland annat handlar om hemlängtan.

– Jag trodde det skulle vara annorlunda att vara här inne och jag känner att jag blivit knäpp att vara här, säger Jessica Pamlin till tv-tittarna.

https://www.instagram.com/p/B8qLOjkH807/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.