Mårten Andersson har blivit pappa för andra gången

Komikern Mårten Andersson har tillsammans med flickvännen Stanislava Cvetkovic blivit förälder för andra gången.
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA
Komikern Mårten Andersson har tillsammans med flickvännen Stanislava Cvetkovic blivit förälder för andra gången.
Foto: Instagram
Mårten Andersson.
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Mårten Andersson och flickvännen Stanislava Cvetkovic har fått sitt andra barn. 

Sonen föddes på måndagsmorgonen och efter förlossningen hyllade komikern sin flickvän på Instagram.

”Jag lyfter verkligen på hatten för Stasha som har kämpat sig igenom den här graviditeten under pågående flytt, husrenovering, krävande jobb och alla negativa effekter av Corona”, skriver han. 

På måndagsmorgonen föddes Mårten Anderssons och Stanislava Cvetkovics andra barn. 

”Tidigt i morse så var äntligen väntan över och vår andra son kom till världen. Tristans lillebror mår bra och det gör hans supermama också”, skriver Andersson på Instagram. 

”Vår överlägset mest utmanande period”

Mårten Andersson skriver vidare att den senaste tiden varit väldigt utmanande för familjen och fortsätter inlägget med att hylla sin flickvän. 

”Jag lyfter verkligen på hatten för Stasha som har kämpat sig igenom den här graviditeten under pågående flytt, husrenovering, krävande jobb och alla negativa effekter av Corona. Det har varit vår överlägset mest utmanande period som familj men vi är ett fantastiskt team babe och vi fixade det! Extra tack till vår underbara barnmorska Laura på BB Stockholm”.  

Komikern och Stanislava Cvetkovic förlovade sig i oktober, 2017. Nyheten meddelade paret på Instagram, där de visade upp förlovningsringen. 

”Den mest fantastiska person jag någonsin har mött sa precis ja till att bli min hustru. Vi skrattar båda två och gråter tårar av kärlek, tacksamhet, förväntansfulla, och lycka på samma gång”, skrev Mårten Andersson. 

Paret har sedan tidigare sonen Tristan ihop. 

Expressen har sökt Mårten Andersson. 

https://www.instagram.com/p/CCBH-NtBWh2/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.