Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Markus Krunegård klar för ”Så mycket bättre”

Foto: SARA STRANDLUND
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Inspelningarna av ”Så mycket bättre” närmar sig med stormsteg, och nu är ytterligare en artist klar för programmet.

”Jag är en vampyr”-artisten Markus Krunegård kommer vara med i årets säsong, skriver Aftonbladet.

Han gör då artister som Lili och Susie samt Tommy Körberg sällskap i programmet.

I juni spelas årets säsong av ”Så mycket bättre” in på Gotland som vanligt – och TV4 ligger i slutförhandlingar med artisterna till programmet.

Sedan tidigare har det kommit uppgifter om att Tommy Körberg, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lili och Susie samt Benjamin Ingrosso är klara för programmet.

Nu är också Markus Krunegård klar för programmet, skriver Aftonbladet.

– Markus Krunegård är klar, han ska vara med, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Förhandlingarna drar ut på tiden

Förhandlingarna mellan artisterna och TV4 tar tid på grund av det rådande läget i världen – när konserter och festivaler ställs in behöver artisterna inkomstkällor från annat håll, och pengarna de får från tolkningarna är extra viktiga.

– När alla spelningar har ställts in under våren och sommaren så blir det här ännu viktigare pengar. De måste ju också själva bekosta hela produktionen av låtarna de har med i programmen och det kan bli ganska dyrt, säger en person till Aftonbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.