Markus Sjöberg tar revansch i "Bonde söker fru" och är med för andra gången. Foto: TV4/Linda LindorffMarkus Sjöberg tar revansch i "Bonde söker fru" och är med för andra gången. Foto: TV4/Linda Lindorff
Markus Sjöberg tar revansch i "Bonde söker fru" och är med för andra gången.  Foto: TV4/Linda Lindorff
Markus Sjöberg bor i Bönarp utanför Gränna. Foto: TV4Markus Sjöberg bor i Bönarp utanför Gränna. Foto: TV4
Markus Sjöberg bor i Bönarp utanför Gränna. Foto: TV4

Han gör comback i Bonde söker fru

Publicerad

Markus Sjöberg är den nye bonden som hoppas på kärlek i ”Bonde söker fru”. 

Köttbonden från Gränna var med i programmet redan 2006, men lyckades inte hitta någon fru. 

”Han fann aldrig kärleken då men nu får han chansen igen”, skriver Linda Lindorff på sin blogg

TV4:s ”Bonde söker fru” får tillökning. Markus Sjöberg, 38, tillkommer som deltagare i programmet och blir också den tionde bonden som ska söka kärleken i årets säsong. 

 

LÄS MER: Stora förändringen i "Bonde söker fru" 

 

För dem som följt det populära programmet sedan starten 2006 är Markus Sjöberg ett bekant ansikte. Han var nämligen med redan då, men lyckades aldrig hitta sin drömtjej. Nu får han chansen igen. 

Längtan efter kärlek större än någonsin

Programledaren Linda Lindorff berättar på sin blogg om beslutet att ge honom en ny chans. Markus befann sig på samma gård där inspelningen av en annan bondes presentation pågick. 

”Jag blev så glad av att se honom. Han berättade då att han var singel och då kände jag att vi ju måste ge honom en chans till! Det känns så rätt och roligt att nu få en ny möjlighet att hjälpa honom att hitta sitt livs stora kärlek”, skriver Linda Lindorff. 

Där beskriver hon också bonden Markus längtan efter kärlek.

”Det är 11 år sedan sist och då vara Markus bara 27 år. Nu har han mer erfarenhet av kärlek och hans längtan är ännu större”. 

Vill ha målinriktad tjej

Köttbonden Markus Sjöberg bor på en gård i Bönarp utanför Gränna där han har får, lamm och katter. 

bloggen beskriver Lindorff bondens drömtjej: 

”Han gillar naturliga och målinriktade tjejer som gillar att hitta på saker. Tjejen får gärna vara sportig och så klart gilla livet på landet, djur och natur.”

 

LÄS MER: Hunk-bondens ord efter kärleksbombningen 

 

För några veckor sedan presenterades Joacim Rickling som en av bönderna i årets ”Bonde söker fru” och blev genast en favorit. Rickling fick över 1500 brev och slog därmed alla tidigare rekord i programmets historia. 

"Detta liknar inget annat jag har varit med om", skrev Linda Lindorff på sin blogg. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag