Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Markoolios svåra tid – stöttas av Berghagen

Markoolio och frun Jessica går skilda vägar.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Markoolio friade i direktsändning i radio.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Markoolio under återkomstkonserten i Globen 2019.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Markoolio tackar Lasse Berghagen, för att han visar omtanke.Foto: Instagram
Lasse Berghagen.Foto: OLLE SPORRONG

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 45, och Jessica Westergård Lethosalo, 36, har ansökt om skilsmässa efter sex års äktenskap.

Samtidigt genomgår artisten en personlig kris, men upplever att han har stöd – en av stöttepelarna är Lasse Berghagen.

”Det här är Lasse. Omtänksam. Ibland ringer han eller skickar ett mess bara för att kolla läget”, skriver Markoolio på Instagram.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergård Lethosalo lämnade in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Nacka tingsrätt i början av året.

– Det där vill inte jag kommentera, det får ni ta med Marko, sa Jessica Westergård Lethosalo till Aftonbladet.

Tidigare i år berättade Markoolio i ”Rix Morronzoo” om hur han kände sig utmattad och skulle ta en paus. Detta efter hans stora comeback-show i Globen i december. Han berättade också att det delvis berodde saker på ”ett privat plan som är lite jobbigt”, men gick inte närmare in på det. Markoolio gjorde dock nyligen comeback på radion.

En av de som har stöttat Markoolio genom den jobbiga tiden är artistkollegan Lasse Berghagen.

”Det här är Lasse. Omtänksam. Ibland ringer han eller skickar ett mess bara för att kolla läget. Här checkar han till mig eftersom jag var heeeelt slut efter giget i Globen som han förgyllde med sin närvaro”, skriver Markoolio på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B51FgdFn2gg/?utm_source=ig_embed

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergåd Lethosalo träffades 2008 och gifte sig 2013 efter Markoolios frierikupp där han friade i direktsänd radio.

Tillsammans har de tre barn. Ex-paret har tidigare bott tillsammans på Ingarö utanför Stockholm. Jessica Westergård Lethosalo är nu skriven i Gustavsberg.

Markoolio repar sig efter utbrändheten

I början av året ställde Markoolio in alla sina jobb på grund av utbändhet, hälsan försämrades efter konserten i Globen.

– Efteråt blev jag lite skum, på så sätt att mitt kortminne försvann och jag glömde bort saker. Jag trodde det var 2013 en hel dag, sa han i radioprogrammet ”Rix Morronzoo” och fortsatte:

– Sen var jag i Göteborg i ett ärende och 30 sekunder efter att vi lyft från Landvetter undrade jag var det var vi lyfte ifrån.

För Aftonbladet förklarade Markoolio att han tänker vara ledig på obestämd tid för att repa sig.

– Det var bra att jag drog i handbromsen. Jag kommer att komma tillbaka starkare än någonsin, säger han.

Expressen har sökt Markoolio.

https://www.instagram.com/p/B7aP4PQHnGI/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.