Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Markoolio slog in dörrar med brandsläckare

Markoolio skämde ut sig på hotellet som deltagarna i TV4:s bor på. Nu har han flyttats till ett annat hotell - och är aldrig mer välkommen tillbaka.
CHATELAILLON-PLAGE. Markoolio är utslängd från sitt hotell under inspelningen av TV4:s Fortet .
Popstjärnan gick bärsärkagång redlöst berusad och slog in dörrar med en brandsläckare sedan tömde han dess innehåll på väggarna.
Han är aldrig mer välkommen hit, säger François Barrier, hotelldirektör.
Det var tidigt i onsdags morse som Markoolio ställde till med skandal här vid Atlantkusten i Frankrike. Han och 49 andra svenska kändisar är här för inspelningen av TV4:s familjeprogram "Fortet" och flera av dem hade bestämt sig för att gå ut. Fram till fem på morgonen var Markoolio och hans sällskap på det lokala kasinot, men det var när de kom hem till sitt hotell som allt spårade ur. – Jag hörde plötsligt att det var ett fruktansvärt liv uppe i en av korridorerna, berättar François Barrier.

"Det var kaos"

Barrier är direktör på hotell Ibis, det hotell där deltagarna bor. – Jag och en av mina anställda rusade upp för att se vad som hände. Synen som mötte dem blev en chock. Populäre popstjärnan Hotelldirektören Francois Barrier var på väg att ringa polisen. Markoolio raglade redlöst berusad omkring i korridoren. I sin hand hade han en brandsläckare och han drog den in i varje dörr. – Det var kaos, berättar François Barrier. Tänkte ringa polisen Han larmade direkt produktionsledningen för "Fortet". – Jag tänkte ringa polisen, men jag tyckte det var schystare att låta svenska tv-kanalen ta hand om sin idiot, säger en upprörd François Barrier. Innan de hann anlända hade Markoolio dessutom lyckats tömma hela brandsläckarens innehåll på väggarna inne i korridoren. Flera personer fick övermanna Markoolio och han fördes ut från hotellet.

Flyttades till annat hotell

– Han kommer aldrig någonsin mer få bo här. Jag vill aldrig mer se honom, avslutar François Barrier. Markoolio är nu flyttad till ett annat hotell och han vill inte kommentera det inträffade för Expressen. Det är inte första gången han gör bort sig under årets inspelning. Expressen berättade i går om hur Markoolio och förre boxaren George Scott supit sig redlöst berusade. Det dramat slutade med att Markoolio spydde framför flera barnfamiljer och dessutom hamnade han senare i bråk med George Scott.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.