Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Markoolio och hustrun Jessica går skilda vägar

Markoolio om kärlekskuppen mot Sanna Nielsen
Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergård Lehtosalo har ansökt om skilsmässa.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Markoolio friade i direktsändning i radio.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Markoolio under återkomstkonserten i Globen 2019.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Marko ”Markoolio” Lehtosalo,45, och Jessica Westergård Lethosalo, 36, har ansökt om skilsmässa, skriver Aftonbladet.

Paret har varit gifta i sex år.

Enligt tidningen lämnade paret in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Nacka tingsrätt i början av året.

– Det där vill inte jag kommentera, det får ni ta med Marko, säger Jessica Westergård Lethosalo till Aftonbladet.

Tidigare i januari berättade även artisten i ”Riz Morronzoo” om hur han kände sig utmattad och skulle ta en paus. Han sade också att det delvis berodde saker på ”ett privat plan som är lite jobbigt”, men gick inte närmare in på det. Markoolio gjorde dock nyligen comeback på radion.

 

Friade i direktsändning

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergåd Lethosalo träffades 2008 och gifte sig 2013 efter Markoolios frierikupp där han friade i direktsänd radio.

Tillsammans har de tre barn. Exparet har tidigare bott tillsammans på Ingarö utanför Stockholm. Jessica Westergård Lethosalo är nu mer skriven i Gustavsberg.

På senare tid har Markoolio annars varit aktuell med en stor comeback-show i Globen i början av december förra året. Under 2020 programleder han också den svenska versionen av det populära bilprogrammet ”Top Gear” tillsammans med Adam Alsing och Tony Richardsson. 

Expressen har sökt Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergård Lehtosalo.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.