Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Markoolios kupp mot Sanna under allsången

Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I kvällens avsnitt av "Allsång på Skansen" var Marko "Markoolio" Lehtosalo en av gästartisterna. Under kvällen frågar han Sanna Nielsen om när det är dags för giftermål.

– När jag gifte mig så var det Sanna som tog brudbuketten, så frågan är när det är dags för giftermål, säger Markoolio. 

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 43, är en av artisterna som uppträder i kvällens "Allsång på Skansen" på SVT, vilket är till programledaren Sanna Nielsens, 33, stora glädje. 

– Det är en kille som jag tycker väldigt mycket om, säger Sanna Nielsen under kvällens avsnitt. 

Markoolio berättar att då han gifte sig med Jessica Westergård var det en lång och ståtlig kvinna som fångade brudbuketten. 

– När jag gifte mig så var det Sanna som fångade brudbuketten, så frågan är när det är Sannas tur att gifta sig? Om ett år?, säger Markoolio. 

Pressar Nielsen på svar

Han fortsätter och kräver ett svar av Sanna Nielsen.

– Nu undrar vi alla är det i år eller nästa år som giftermålet kommer ske. Svara på en enkel fråga, säger han.

Sanna Nielsen svarar skrattandes.

– Det kan man väl inte göra i direktsändning. Vi får se, vi får se hörni. Jag fångade brudbuketten och det har gått ganska bra. Har bara en liten bit kvar. 

Programledaren Sanna Nielsen fortsätter att berätta om en av Markoolios tidigare konserter. 

– Jag såg en konsert med dig för ett tag sen, då hade du ett flygplan som flög över med en banderoll som stod ”Kung Markoolio” När Ska jag få min banderoll här?

Artisten Markoolio ger sig inte angående giftermålet och fortsätter att kärlekspressa Nielsen.

– Jocke när ska vi gifta oss kommer det att stå på den, säger han skrattandes.

 

 

LÄS MER: Sanna Nielsens stöd till Markoolio 

 

Sanna Nielsen chockad efter kupp

Programledaren uppger att hon blev minst sagt chockad av Markoolios kupp. Sanna Nielsen visste ingenting om vad gästartisten hade planerat inför kvällens avsnitt.

– Ja Marko utsatte mig för en kupp. Det var inte det minsta förberett. När han sa det att nu ska vi prata om dig och inte om mig så blev jag chockad. Herregud, nu står man här i direktsändning och pratar om brudbuketter hit och dit. Det är tydligen svårt att hålla frågan privat, säger hon. 

Markoolio bekräftar det var en kupp och att han hade hållit det hemligt för Sanna Nielsen. 

– Jag tänkte att jag skulle hetsa henne lite efter det som hände på bröllopet. Det var kul att pressa henne och fråga när bröllopet blir av. Det märktes att hon blev stressad, men jag ville inte släppa den bollen, säger han. 

När vill du se Sanna gifta sig?

– Det går ju inte att pressa någon att ta beslutet, men jag kanske knuffade henne i rätt riktning. Jag vet att hon nämnde det när vi repade att hon fångade brudbuketten, så då fick jag idén och tänkte att det vore roligt att ta upp. Det kan hända att jag satte henne på pottkanten, säger han.

 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!