Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4:s kupp – mitt i direktsändningen

Under premiären av ”Lotta på Liseberg” syntes hundratals norska flaggor i publikhavet – efter TV4:s kupp. 

Programmet sänds numera i Norge och TV4 hade förberett med flaggorna inför premiären. 

– Norska flaggor i publiken var ett trevligt sätt att välkomna alla norska tittare, säger Jonathan Nordin, producent på TV4. 

I premiäravsnittet av TV4-programmet ”Lotta på Liseberg” syntes hundratals norska flaggor i publikhavet när artisten Lotta Engberg tog ton. 

Orsaken till den plötsliga hyllningen till grannlandet Norge är enkel – programmet sänds från och med den här säsongen i norska TV2. 

— Jag är så glad för vet ni vad? Från och med den här sommaren kommer vi inte bara sända i TV4 utan även i Norge, TV2 är det som gäller. Wiho! kommenterade Lotta Engberg, programledare till TV4.

 

LÄS MER: TV4 tvingas ändra – efter Lottas olycka 

 

TV4-produktionen hade placerat ut mängder med flaggor i publikhavet på Liseberg. 

– Norska flaggor i publiken var ett trevligt sätt att välkomna alla norska tittare. Lotta på Liseberg har genom åren haft besök från Norge både på scen och i publiken. Det är så kul att programmet nu blivit så populärt att norska TV2 sänder programmet på bästa sändningstid, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent i en kommentar till TV4.

Lotta Engberg: ”Jag är så glad”

”Lotta på Liseberg” direktsänds i TV4 – men kommer även att sändas på lördagar i norska TV2. 

 

LÄS MER: Lotta Engberg i olycka – premiären är i fara 

 

I måndagens program medverkar bland annat artisterna Peg Parnevik, Christer Sjögren, Jon Henrik och Idol-vinnaren Liam ”Liamoo” Cacatian. 

Lotta Engberg skadades för cirka två veckor sedan när hon föll olyckligt på en fjällvandring. TV4 har fått göra ändringar inför måndagens program.

– Lotta ska självklart ha bästa möjliga förutsättningarna för att kunna genomföra kvällens premiär trots ryggvärken. Lotta är stark och levererar på topp, men under eftermiddagen blev vi tvungna att justera några delar i programmet för att inte belasta hennes rygg i onödan. Förhoppningsvis syns det inte i tv-rutan i kväll. Vi håller tummarna! säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för programmet.