Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Märkliga mötet med Läckberg på krogen

Det första mötet mellan Camilla Läckberg och Mathias Holmgren blev minst sagt märkligt.

Foto: /All Over Press

"Jag tyckte hon var jättekonstig", berättar Mathias Holmgren.

Foto: Cornelia Nordström

Camilla Läckberg skriver sångtexter till sångaren Mathias Holmgren.

Men deras första möte var minst sagt märkligt.

– Jag tyckte hon var jättekonstig. Hon kom fram till mig på krogen och pratade om sin bröstmjölk, berättar han i senaste avsnitten av podcasten "Simon & Pierre".

 

 

Sångaren Mathias Holmgren, 41, är tillbaka med en ny singel efter flera års tystnad. ”Ett gott nytt år” släpptes lagom till nyår och texten är författad av Camilla Läckberg, 41.

Nu gästar sångaren podden ”Simon och Pierre”, signerad Pierre Leander och Läckbergs fästman Simon Sköld, och berättar om sitt speciella första möte med författaren.

– Jag tyckte att hon var jättemärklig. Jag visste ju mycket väl vem hon var eftersom jag läst några av hennes böcker och sett tv-serierna, men jag hade ingen direkt relation, säger han.

 

LÄS MER: Läckberg och Simon Sköld ska gifta sig

 

I podden berättar Holmgren hur Läckberg kom fram till honom ute på krogen, för att prata om sin bröstmjölk. Ämnet överraskade både honom – och vad han menar Läckberg själv.

– Jag var inte helt nykter, och det tror jag inte att hon var heller. Jag tyckte hon var jättekonstig. Det syntes på henne att hon kom att tänka ”Men gud, vad står jag och pratar om” och jag kanske inte var överdrivet trevlig heller.

 

Förklaringen till Läckbergs kommentar

Simon Sköld bryter in och förklarar att Camilla berättat att hon ammade sitt första barn samtidigt som Mathias Holmgren tävlade i talangsåpan ”Fame factory”.

– Ja, jag har förstått att jag var hennes favorit. Hon brukade kolla på programmet medan hon ammade. Hon sa att jag väckte hennes amningsreflexer, säger Mathias Holmgren och skrattar.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg ”Det känns overkligt”

 

Vidare säger Mathias Holmgren att han tycker att Camilla Läckberg är härlig som bjuder på sig själv.

– Hon är väldigt vältalig, hon har bara lite otur ibland, säger Simon Sköld i podcasten.

 

Ann Edliden