Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mark Wahlberg visar upp stora kroppsförändringen

Mark Wahlberg
Foto: RAM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Mark Wahlberg är bland annat känd från filmen ”Transformers”
Foto: © 2017 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Foto: Instagram

Mark Wahlberg försöker gå upp 16 kilo på sex veckor – för nya rollen i filmen ”Father Stu”.

Mark Wahlberg, 49, har gått upp nio kilo på tre veckor för sin roll i filmen ”Father Stu”. Då ska han spela en boxare som efter en olycka gör ett karriärbyte till präst. För rollen ska han gå upp 16 kilo på sex veckor.

Viktförändring i filmen

Inspelningen av filmen har redan påbörjats och scenerna från när Mark Wahlbergs karaktär fortfarande är en aktiv boxare är redan inspelade. Därför har han bara sex veckor på sig att gå upp i vikt.

På Instagram har han visat upp viktuppgången med en före- och efterbild, med bara tre veckors skillnad mellan bilderna. I inlägget tackar han sin kock för den snabba viktuppgången.

Extrema viktförändringar för tidigare roller

Det är inte första gången som Mark Wahlberg gör en extrem viktförändring för en filmroll. Inför sin roll i filmen ”Pain & Gain” gick han upp dryga 20 kilo i muskler, året efter gick han i stället ner 27 kilo för sin roll i filmen ”Gambler”.

https://www.instagram.com/p/CObTGQcrqb3/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.