Mark Levengood blev utsatt för bedragare på Instagram. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINENMark Levengood blev utsatt för bedragare på Instagram. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Mark Levengood blev utsatt för bedragare på Instagram.  Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Mark Levengood är gift med Jonas Gardell. Foto: EXPRESSENMark Levengood är gift med Jonas Gardell. Foto: EXPRESSEN
Mark Levengood är gift med Jonas Gardell.  Foto: EXPRESSEN

Mark: "Någon låtsas vara jag"

Publicerad

Programledaren Mark Levengood har blivit utsatt för Instagram-bedragare.

Någon har startat ett falskt konto i hans namn, berättar Levengood på Twitter. 

"Råder Instagram-förvirring. Vill ni följa mig heter jag levengood.mark där! De andra är någon som låtsas vara jag, i stället för nån cool", skriver Levengood på Twitter. 

Mark Levengood har blivit utsatt för Instagram-bedragare. Under fredagen skriver programledaren om det på sitt Twitter-konto. 

"Råder Instagram-förvirring. Vill ni följa mig heter jag levengood.mark där! De andra är någon som låtsas vara jag, i stället för nån cool." 

https://twitter.com/Mark_Levengood/status/885950712542367744

LÄS MER: Mark Levengood nobbar Victoria 

Senare fick han kommentarer från flera fans som blev glada för upplysningen. 

"Mark. Tror att jag med säkerhet kan säga att det finns få svenskar som är så coola som du", skriver en följare till honom. 

"Tack för tipset", kommenterar en annan.

Ett fan passar även på att hylla honom för hans insats på "Victoriadagen" som han var programledare för på SVT under fredagen.

"Tack för en härlig förmiddag på tv du är fantastisk", skriver följaren på Twitter.

LÄS MER: Marcus och Martinus klara för Victoriadagen 

Mark Levengood tog en paus från "Victoriadagen"

Mark Levengood har också varit programledare för det stora firandet på Öland som sker samma kväll som firandet från Stockholm. Detta har han gjort fram tills 2016, då valde den populära programledaren att åka på semester med sin familj i stället. 

Hennes födelsedag har firats på Solliden på Öland sedan år 1979 när Kronprinsessan Victoria var 2 år.  Anledningen är att Sollidens slott är kungafamiljens sommarresidens. Men hon firas också i Stockholm. Under årets firande uppträde bland annat artisterna Jill Johnson och Marlena Ernman. 

Levengood är gift med Jonas Gardell sedan 2011 och tillsammans har de två barn. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag