Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mariette visar upp superkroppen i tv

Mariette Hansson i "Sommarkrysset".
Mariette Hansson i "Sommarkrysset".
Mariette Hansson i "Sommarkrysset".
Mariette Hansson i "Sommarkrysset".
Mariette Hansson i "Sommarkrysset".
Mariette Hansson i "Sommarkrysset".Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Under lördagskvällen uppträdde artisten Mariette Hansson på "Sommarkrysset" i TV4. 

Förutom att nämna sångerskans otroliga sångröst så passade programledare Gry Forssell också på att uppmärksamma artistens vältränade form.  

– Du ser så otroligt vältränad ut, säger Gry Forssell när hon intervjuar Mariette Hansson.

Regnet öste ner under lördagens "Sommarkrysset" i TV4. En utav kvällens artister var Mariette Hansson som bland annat har varit med i program som "Idol" och "Melodifestivalen".

Sångerskan framförde sin nya låt "Louder" på den blöta scenen på Gröna Lund. När programledare Gry Forssell skulle presentera sångerskan passade hon också på att nämna hennes vältränade mage som man kunde se under scenkläderna.

– En utav Sveriges absolut bästa sångröster och mest vältränade mage tror jag, säger Gry Forssell innan Mariette Hansson ska upp på scenen.

 

LÄS MER: Sångerskan är Mariettes kärlek 

 

"Jag lyfter skrot"

Sångerskan framförde sin nya låt på scenen framför en blöt publik som viftade med färglada ballonger i takt till musiken.

Efter framträdandet intervjuades Mariette Hansson av Gry Forssell.

– Du ser så otroligt vältränad ut. Hur mycket tränar du? frågar Gry Forsell.

– Alltså, jag tränar i perioder. Men ibland blir det fem gånger i veckan. Det är gym , PT, allt möjligt. Jag lyfter skrot, berättar Mariette Hansson.

 

LÄS MER: Mariette Hansson får fördelar inför Mello 

 

Mariette stöttas av flickvännen 

Mariette Hansson deltog i Melodifestivalen första gången 2015 med låten "Don’t Stop Believing". Då tog hon hem en tredjeplats i finalen. 

I år tävlade hon igen med låten "A Million Years" och slutade på en fjärde plats i finalen.

Under hela resan stöttades hon av flickvännen Melanie Wehbe

– Hon är bäst. Hon är ett väsen som gör allt med bravur så man kan vara lugn. Hon är magisk, sa Melanie Wehbe om sin flickvän under årets Melodifestival.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.