Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mariette Hanssons återförening med exet

Mariette Hansson.
Foto: /IBL / /IBL
Mariette Hansson med Alisa Jasarevic.
Foto: OLLE SPORRONG
Mariette Hansson återförenad med exet.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Förhållandet med körsångaren Melanie Wehbe har tagit slut.

Nu verkar "Idol"-stjärnan Mariette Hansson, 34, ha hittat tillbaka till sin ungdomskärlek Alisa Jasarevic, enligt Stoppa pressarna.

2009 slog Halmstadbördiga Mariette Hansson igenom för den breda massan när hon var en av stjärnorna i TV4:s långkörare "Idol".

Väl där slutade mariette Hnasson på en fjärde plats, och har efter succén fortsatt med en egen solokarriär och släppt låtar som "The Next Generation Calls" och "Can't Kill My Vibe".

Mariette Hansson om Melanie Wehbe: "Jätteskönt att ha henne här"

Under framgångarna med "Idol" hette partnern Alisa Jasarevic och hon syntes frekvent i publiken under inspelningarna.

LÄS MER: Mariette: "Mina föräldrar grät när jag kom ut" 

Men några år senare tog förhållandet slut, och Mariette Hansson dök i stället upp med sångaren och körsångaren Melanie Wehbe.

– Hon är verkligen med mig här, det känns jätteskönt att ha henne på plats, berättade Mariette Hansson för Expressen tidigare i år. 

Maritte Hansson återförenad med ungdomskärleken

Men förhållandet verkar ha tagit slut. I stället rapporteras Mariette Hansson återigen vara i sällskap av sin ungdomskärlek Alisa Jasarevic, enligt sajten  Stoppa pressarna. 

Paret ska ha synts på en releasefest där de agerade "nykära", enligt samma sajt.

LÄS MER: Sångerskan Melanie Wehbe är Mariettes nya kärlek

Sångerskan Mariette Hansson har vid två tillfällen tagit sig till final i Melodifestivalen, 2015 och 2017, där hon rönt stora framgångar.

2015 knep hon en tredjeplats med låten "Don’t Stop Believing", och tidigare i år blev hon fyra med Thomas G:son-producerade låten "A Million Years", som bland annat skrivits med kusinen Jenny Hansson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.