Triss i damer. Natacha Peyre, Marie Plosjö och Elita Löfblad på K1-gala i Globen.
Triss i damer. Natacha Peyre, Marie Plosjö och Elita Löfblad på K1-gala i Globen.

Marie: "Vi hade sex i poolen"

Publicerad
Uppdaterad
Hon trodde hon skulle till paradiset. Oj, så fel det blev.
Nu avslöjar playboymodellen Marie Plosjö, 29, alla hemligheter om "Paradise hotel".
 • Romansen med David Lotfi

  - Jag var attraherad av honom och vi kom varandra nära första kvällen, vi pratade förtroligt. David lade märke till att det inte fanns några övervakningskameror där vi var, så vi hade sex i poolen och i sängen. När vi vaknade hade vi sex igen på morgonen. Vi hade druckit ganska mycket champagne. Tittarna kanske får en bild av att jag hoppar i säng med vem som helst, men jag brukar inte ha one night-stands. Jag hade gjort slut med min pojkvän i februari och varit jätteledsen över det. David var den första jag träffade efter honom. Jag var inte kär i honom, men jag brydde mig om honom. Han var också den första jag lärde känna på hotellet. Det betyder ändå någonting när man har haft sex med någon. Det kändes konstigt att jag bara var något man kunde slänga på soptippen när Natacha kom tillbaka. Jag trodde faktiskt inte mina öron när David förnekade allt. Jag tycker han är lömsk och manipulativ.
 • Hot-sms och galna mejl

  När Marie kom hem från "Paradise hotel" loggade hon in på Davids sida på sajten g-life för att visa sin mamma hur David såg ut. - Eftersom besöken registreras på sidan bestämde jag mig för att skicka ett kort meddelande till honom. Jag skrev ungefär "Hej, hur är läget?", säger Marie. Natacha blev rasande. "Vill du bli mer hatad än du är?", skrev hon i ett sms till Marie. När Marie Plosjö i intervjuer berättade att hon och David hade sex tre gånger på hotellet bröt helvetet loss igen. Natacha skickade ett sms där hon skrev att Marie skulle få ångra sig.  - Det är klart att det var obehagligt. Jag har inte berättat något för att såra Natacha, men jag vill ju att sanningen ska komma fram, säger Marie. Bara en vecka efter att sms:et blivit offentligt läckte ett personligt mejl ut i medierna. Där kallar Natacha Marie för "hora". - Jag tar inte så allvarligt på det hon säger. Hon är arg och gör sitt bästa för att såra mig, säger Marie.
 • Bråket med Natacha

  - Jag tog henne åt sidan direkt och förklarade vad som hänt, men hon vägrade lyssna. Det kändes jättejobbigt. När Natacha hade druckit ville hon prata med mig, då var vi som kompisar, men på dagen var hon allvarlig igen. Men nu vill hon och David satsa på sin relation och jag önskar dem bara lycka till.
 • Brösten som skrumpnade

  - Jag var magsjuk och tappade mycket i vikt i Mexiko och huden på brösten blev alldeles tunn. Plötsligt märkte jag att jag såg skarven från påsen innanför huden, det såg ut som om innehållet hade runnit ut. Jag hade haft mina koksaltimplantat i sex år och det var nog dags att byta ut dem. Jag skämdes jättemycket och ville inte visa mig topless. Så fort jag kom hem bokade jag tid för en operation. Nu har jag "geléhallon"-implantat.
 • Panikångestattackerna TV 4 klippte bort

  - Jag kände att jag hade gjort bort mig inför alla på hotellet genom att vara med David. Samtidigt oroade jag mig för vad de där hemma skulle säga. Till slut blev det för mycket, jag ville sluta andas. Det kändes som att hela världen vände mig ryggen. Jag grät ofta och fick prata med TV 4:s psykolog, som stöttade mig jättemycket. Natacha säger att jag bara fejkade när jag svimmade, det tycker jag är jättefräckt. Det var inte fejk, jag mådde jättedåligt.

  Tack för att du hjälper oss!

  Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

  Stort tack!

  Tack!

  Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

  En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

  Thomas MattssonAnsvarig utgivare

  Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

  Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

  Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

  "Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

  Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


  Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

  Till Expressens startsida

  Mest läst i dag