Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marie Serneholts unika egentid med kärleken

Marie Serneholt om egentiden
Marie Serneholt och Fedric Palmqvist på Elle-galan. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Marie Serneholt berättar om hur ovanligt det är att få komma ut mitt i småbarnslivet. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
”Vi hade inte kunna vara här om vi inte haft familj och så som stöttar oss och hjälper oss så att vi kan ha en så här fin kväll tillsammans”, berättar hon.Foto: EERO HANNUKAINEN / /IBL

Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist blev föräldrar till tvillingparet Philip och Nicholas i september 2018.

Sedan dess har livet förändrats radikalt och det är inte lätt att hitta egentid för paret, något artisten berättar om på Elle-galans röda matta.

– Det är inte ofta man kommer ut så här och får känna sig lite mer än sina mjukisbyxor.

Artisten Marie Serneholt, 36, och Fredric Palmqvist, 35, lever småbarnsliv sedan deras tvillingsöner kom till världen den 16 september 2018. 

Sönerna som snart blir ett och ett halvt år gamla tar inte helt oväntat en mycket stor del av parets tid.

När Expressen pratar med paret på röda mattan inför Elle-galan på Grand Hôtel i Stockholm berättar Marie Serneholt om den unika egentiden som galan innebär för de båda. Hon förklarar också vad som gäller för att lyckas få till den dyrbara egentiden.

– Det gör man när man har bra support runtomkring. Vi hade inte kunna vara här om vi inte haft familj och så som stöttar oss och hjälper oss så att vi kan ha en så här fin kväll tillsammans, berättar hon.

Serneholt: ”Mer än sina mjukisbyxor”

Men trots en fullspäckad gala- och festkväll, menar Serneholt att det samtidigt inte går att helt glömma vardagen och familjelivet.

– Alltså det är ju en dag i morgon också. Vi ska ju ändå leka med barnen i morgon och så där. Men vi ska ändå njuta i kväll. Det är inte ofta man kommer ut så är och får känna sig lite mer än sina mjukisbyxor hemma som man normalt sett bär, säger artisten på röda mattan.

Marie Serneholt har sedan sönernas födsel frekvent också uppdaterat om mammalivet i sina sociala medier.

”Jag kan knappt sammanfatta det här året om jag ska vara ärlig. Det har varit minst sagt intensivt på många sätt och samtidigt helt magiskt”, skrev hon på sin blogg så sent som  i slutet av december.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.