Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Marie Serneholts nya besked om tvillingarna

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Det är inte lång tid kvar. 

Snart får Marie Serneholt träffa sina två små killar som ligger i hennes mage. 

Nu är hon i full gång med att förbereda för tvillingarnas ankomst – och kommer med ett nytt besked. 

"Första tiden får killarna dela både säng och garderob. I sinom tid är tanken att vi ska flytta till något större, men första tiden behövs inte massor med plats", skriver hon på sin nya blogg.

I slutet av september ska Marie Serneholt, 34, bli mamma till tvillingar tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist, 32. På Instagram har tv-profilen visat upp sin gravidresa för sina följare – och nu har hon börjat nedräkningen på riktigt. 

På sin nya blogg berättar hon att hon nu börjat packa BB-väskan och att hon är förväntansfull inför vad som ska hända. 

"Vilken resa vi har framför oss… känns faktiskt helt overkligt. Jag tycker inte att det går att ta in att det som rör sig inne i magen är våra barn. Att vi snart ska få träffa dem", skriver hon. 

 

https://www.instagram.com/p/BnQQh-XnEkT/?utm_source=ig_web_copy_link

Planen för tvillingarna

Hon ger också ett nytt besked om sina två killar som ligger i magen och väntar på att få se dagens ljus. 

"Första tiden får killarna dela både säng och garderob. I sinom tid är tanken att vi ska flytta till något större, men första tiden behövs inte massor med plats", skriver hon och fortsätter: 

"Dessutom rekommenderas det att tvillingar sover tillsammans. De är ju så vana vid att vara tillsammans och känner trygghet med varandra". 

Men på frågan om det är enäggs- eller tvåäggstvillingar är hon hemlighetsfull.

"Angående om det är enäggs eller tvåäggs väntar jag lite med att berätta. Ibland kommer de vara likadant klädda, men vår ambition är att klä de olika så ofta som möjligt", skriver hon i en kommentar.

 

 

Marie Serneholt har tidigare berättat om chocken då hon var på sitt första ultraljud och fick reda på att det var två bebisar i magen.

– Mamma frågade mig faktiskt några dagar innan ultraljudet om vad jag skulle säga om det var två där inne. Att det skulle vara det trodde jag aldrig, min mage var ju så liten, berättade hon för Mama.

https://www.instagram.com/p/BkvM7tSnYfE/?utm_source=ig_web_copy_link

Barnmorskans ord: "Ser ni vad jag ser?" 

Däremot var kärleken Fredric Palmqvist mer beredd på tvillingbeskedet. 

– Fredric hade pratat om det tidigare, att det skulle vara tvillingar. När jag sedan när jag ligger där på britsen så tittar barnmorskan på skärmen och säger: ”Är det här ert första ultraljud?”. "Ja” svarar jag och ligger där och tittar på skärmen utan att veta vad det är jag egentligen ska se och så fortsätter hon: ”Ser ni vad jag ser?”. Och min kille bara ”Är det två?”, varpå hon svarar ”Jajamen!”, berättade hon i intervjun.

Expressen har sökt Marie Serneholt.