Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marie Serneholt och pojkvännen gör slut

"Vi är goda vänner och bryr oss väldigt mycket om varandra. I en period av galet mycket jobb för oss båda har vi tillsammans tagit beslutet att inte vara ett par just nu", skriver Marie Serneholt i ett sms.
Foto: Robert Eklund
Foto: All Over Press
Foto: Olle Sporrong

De har varit ett par i 1,5 år.

Nu väljer Marie Serneholt och pojkvännen Qhristopher "Qhris" Magsino att gå skilda vägar.

"Vi bryr oss väldigt mycket om varandra", skriver hon i ett sms.

Efter det uppmärksammade uppbrottet från Måns Zelmerlöw 2011 fann Marie Serneholt kärleken i modellen och stjärnstylisten Qhristopher Magsino. Sedan dess har setts ihop på olika galor.

Nu säger Serneholt till Expressen att de valt att göra slut då tiden inte räcker till längre.

"Vi är goda vänner och bryr oss väldigt mycket om varandra. I en period av galet mycket jobb för oss båda har vi tillsammans tagit beslutet att inte vara ett par just nu", skriver Marie Serneholt i ett sms.

Paret bekräftade sin kärlek när de för första gången visade upp sig på röda mattan under Bernadotte Art Awards i början av juni förra året.

Qhristopher Magsino, som går under smeknamnet Qhris, kommer från Malmö men bor i Stockholm där han arbetar som stylist. I maj 2014 vann han pris på Elle-galan för Årets manliga look.


LÄS MER: Han är Marie Serneholts nya pojkvän 


Under sina 1,5 år som officiellt par har de valt att vara öppna med sin kärlek, både på Instagram och i direktsändningar. Under "Let's dance"-tiden satt Qhris i publiken och hyllade sin flickväns danssteg.

– Du dominerar hela "Let's dance". Om jag bara får ge dig ett tips till nästa vecka: lite mer animal, sa han till Marie i direktsändning, som svarade:

– Älskling, vi får träna på det hemma.

Marie Serneholt har tidigare berättat för Expressen om drömmen att få bilda familj och vilken typ av killar hon faller för.

– Det finns ingen röd tråd bland de killar som jag har varit tillsammans med innan. Jag vill hitta någon som är skön och trygg i sig själv. Rolig, spontan och kreativ, sa hon då.


LÄS MER: Pojkvännen Qhris hyllas av Marie SerneholtFölj Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.