Marie Johnson söker kärleken i "Bonde söker fru". Foto: TV4.Marie Johnson söker kärleken i "Bonde söker fru". Foto: TV4.
Marie Johnson söker kärleken i "Bonde söker fru". Foto: TV4.
Marie Johnson. Foto: TV4Marie Johnson. Foto: TV4
Marie Johnson. Foto: TV4
Marie Johnson. Foto: TV4Marie Johnson. Foto: TV4
Marie Johnson. Foto: TV4

Marie lämnades – nu söker hon kärleken i tv

Publicerad

I kväll presenteras årets deltagare i "Bonde söker fru". 

En av de som söker kärleken är Marie Johnson, 55 – hon har varit singel i fem år efter ett svårt uppbrott från hennes förra partner. 

– Det tar ett tag att resa sig ifrån det, det var tuffa år, säger Marie Johnson. 

På torsdagskvällen presenterar Linda Lindorff sju av de bönder som söker kärleken i TV4:s "Bonde söker fru". 

Den åttonde bonden kommer att presenteras vid ett senare skede – produktionen drabbades nämligen av ett avhopp bara dagar innan kvällens avsnitt.  

En av de som söker kärlekslyckan i programmet är Marie Johnson, 55, hästbonde från Kristianstad. 

– Det är ganska trist att vara själv, jag är väldigt social och utåtriktad. För fyra-fem år sedan blev jag ensam. Det är ganska tungt att ha en stor gård och jobba själv. Jag tänkte, inte en vinter till själv. Nu måste jag ta tag i detta, säger Marie Johnson. 

Lämnades av tidigare partnern

Hon berättar i programmet att hennes tidigare förhållande tog slut efter att hennes partner träffade en annan kvinna. 

– Vi köpte gården tillsammans och flyttade ner från Stockholm. Detta var en gemensam satsning. Och detta har varit lite min dröm, att jobba med hästar, utbilda hästar och träna andra. Sen träffade han en annan kvinna. Jag blev ensam då och det var meningen att gården skulle säljas, men jag kände att detta var mitt jobb. Jag ville driva vidare detta själv, säger Marie Johnson.

 

LÄS MER: Bonde söker fru skakas av avhopp

 

Separationen var svår, och tiden efteråt kändes tung, berättar hon. 

– Det blev ju så om man blir lämnad helt utan förvarning. Man kommer i någon form av chock. Det tar ett tag att resa sig ifrån det, det var tuffa år. 

Marie Johnson: "Jag är trygg i mig själv"

Trots att hon har varit singel länge är hon inte rädd för att söka kärleken igen. 

– Jag är trygg i mig själv, jag tycker jag är väldigt öppen och ärlig. Jag hoppas att jag kan träffa någon annan som är en trygg person och som vet vem den personen är och vad den vill i sitt liv. Jätteläskigt tycker jag inte att det är, mer jättespännande och roligt, säger Marie Johnson. 

 

LÄS MER: Linda Lindorff avslöjar årets första tv-bönder  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag