Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marie Fredrikssons nya musik – på 60-årsdagen

Marie Fredriksson fyller 60 – firar med ny musik.Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
Marie Fredriksson med sin gamla kollega Per Gessle.Foto: SERGEI BACHLAKOV / ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Marie Fredriksson fyllde 60 år på tisdagen - och firar med att släppa ny musik.

Artistens nya singel "Sing me a song" är den första sedan 2013.

"Att släppa en låt på min födelsedag blir mitt sätt att visa tacksamhet för all den kärlek jag fått genom åren", säger Marie Fredriksson i ett pressmeddelande. 

Roxettes Marie Fredriksson har fyllt 60 år, men i stället är det fansen som får en födelsedagspresent.

Artisten släpper nämligen en singel för första gången sedan 2013.

Låten "Sing me a song" ser artisten som en present till fansen för allt stöd de har gett henne, uppger hon i ett pressmeddelande.

”Genom åren har jag haft många anledningar att fira: födelsedagar, listplaceringar och platinaskivor. Det har varit fantastiskt! Jag har också haft fester, releasepartyn och kalas i mängder. När jag nu har glädjen att fylla 60 år, passar jag på att göra det på ett lite lugnare sätt med enbart mina närmsta och min familj och ser mycket fram emot det. Att släppa en låt på min födelsedag blir mitt sätt att visa tacksamhet för all den kärlek jag fått genom åren, det här är min 60-års present till mig själv och till alla fans, Sing Me a Song.” säger Marie Fredriksson i pressmeddelandet.

 

LÄS MER: Marie Fredrikssons plan för 60-årsdagen

 

Marie Fredrikssons personliga hälsning till fansen

Inför sin födelsedag 30 maj passade artisten också på att ge en personlig hälsning till sina fans.

– När jag nu har glädjen att fylla 60 år passar jag på att göra det i lugnt läge med enbart min närmsta, kära familj och ser mycket fram emot det. Och jag är extra glad att få fira i solsken, sa artisten på sin födelsedag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.