Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marianne Mörcks stora saknad efter Lill-Babs

Nu berättar Marianne Mörck första dagen på jobbet och om saknaden av kollegan Barbro ”Lill-Babs” Svensson.Foto: OLA AXMAN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
I ”Bonusfamiljen” spelar Marianne Mörck karaktären Birgitta som i slutet av andra säsongen gifte sig med Lill-Babs karaktär Gugge.Foto: ULRIKA MALM / SVT

Säsongen tre av ”Bonusfamiljen” har börjat spelas in.

Nu berättar Marianne Mörck första dagen på jobbet och om saknaden av kollegan Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

– Det var märkligt utan Barbro, säger hon till Aftonbladet.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson inledde karriären med att sjunga ”Är du kär i mej ännu Klas-Göran” och avslutade den med ett lesbiskt bröllop i den hyllade tv-serien ”Bonusfamiljen”.

Nu har inspelningen av den tredje säsongen av SVT-succén dragit i gång och i måndags gjorde Marianne Mörck, 68, sin första dag på jobbet. I ”Bonusfamiljen” spelar Marianne Mörck karaktären Birgitta som i slutet av andra säsongen gifte sig med Lill-Babs karaktär Gugge.

 

LÄS MER: Lill-Babs är död – blev 80 år 

 

Planen var att Lill-Babs skulle ha medverkat även i den tredje säsongen av ”Bonusfamiljen” men på grund av den folkkära artisten och skådespelarens borgång för en dryg vecka sedan måste manus nu skrivas om.

 

Marianne Mörck om saknaden efter Lill-Babs

Marianne Mörck berättar för Aftonbladet att det var tungt att återvända till jobbet utan Lill-Babs.

– Nu är det en nya era med nytt team. Det var märkligt utan Barbro. Det var stora, varma, hårda kramar och ”åh, vad roligt att se dig”, men saknaden av Barbro var stor och det kändes i kramarna. Hon var närvarande i varenda kram, säger Marianne Mörck till tidningen.

Vad som ska hända med karaktärerna Gugge och Bigge är fortfarande oklart, berättar Marianne Mörck.

– Nej, jag vet inte. Jag vet inte ens vad som händer med Bigge.

 

LÄS MER: Lill-Babs planerade för en sommarturné 

 

Det var i början av mars som Barbro ”Lill-Babs” Svensson lades in på sjukhus efter att ha drabbats av akut hjärtsvikt. Förhoppningen var att hon snabbt skulle tillfriskna och kunna återvända till jobbet.

Men så blev det inte. På sjukhuset konstaterade läkarna att Lill-Babs drabbats av cancer och bara veckor efter att hon lades in somnade den folkkära artisten in. 

Lill-Babs blev 80 år gammal.

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Sveken och kärleken bland de svenska societetsparen

Förälskelserna i Sveriges snävaste vänkrets

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.