Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mariah Careys vovvar lever inget hundliv

Mariah Carey med sin lilla jack russell Cha-Cha som hon för två år sedan fick i present av kärestan Nick Cannon.Foto: Fame Pictures

Mariah Carey vill att hennes hundar ska få det bästa – så hon fixar det.

För över 170 000 kronor skickar hon sina pälsklingar på lyxhotell.

Hunden är människans bästa vän, brukar det heta. Nu har stjärnan Mariah Carey sett till att det är dags att vända på uttrycket ordentligt, såvida hennes hundar inte planerar att skicka sin ägare på en riktigt svindyr pangresa.

Enligt Heatworld har Carey nämligen pungat ut hela 15 000 pund, alltså över 173 000 kronor, för att hennes åtta hundar ska få slappna av lite extra.

På det lyxiga hundhotellet The Paw Seasons i Bristol, England, ska de badas, friseras, få klorna klippta, sova i egna hotellsängar, köras på dagsturer och serveras specialrätter enligt en meny Carey skickar med.

Kan sparka personalen

Men hon får se till att hotellpersonalen inte blir för omtyckta av de åtta pälsälsklingarna Jill E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, JJ, Squeak E Beans och Mutley P Gore Jackson The Third. Tidigare har den 45-åriga stjärnan sparkat barnflickor som försökt komma tvillingbarnen Moroccan och Monroe, 2 år gamla, för nära.

– Jag sparkar barnflickor bara så där och jag hatar att göra det, men jag måste eftersom de försöker göra sig själv viktigare för barnen än jag, sa hon då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.