Artisten står nu upp för sin exman. Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTOArtisten står nu upp för sin exman. Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Artisten står nu upp för sin exman.  Foto: Vince Flores / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Maria Carey Foto: Abc /Ibl / ABC /IBL SCOPE FEATURESMaria Carey Foto: Abc /Ibl / ABC /IBL SCOPE FEATURES
Maria Carey  Foto: Abc /Ibl / ABC /IBL SCOPE FEATURES

Mariah Careys ilska efter påståendena

Publicerad

Mariah Careys exman Nick Cannon menar att Amerikanska medier planerar en artikel som förtalar honom och hans exfru.

Nu slår de tillbaka mot påståendena och Mariah Carey försvarar sin exman – allt är nonsens, menar hon.

– Nick är pappa till mina barn, och vi står alltid upp för varandra, skriver hon på sin Instagram.

Det var i förra veckan som Mariah Careys, 47, exman Nick Cannon, 36, postade en textbild på Instagram. Enligt honom föreställer bilden en artikel som National Enquirer tänker publicera. I artikeln påstås det att han lidit av nervsammanbrott och att Mariah Carey planerar att ansöka om egen vårdnad om deras barn. Under bilden går han hårt åt den amerikanska tidningen.

"Så The Enquirer vill hålla på och leka med mina barn. Bara ondska kan ligga bakom ett sådant beteende", skriver han bland annat.

 

Hotar att stämma tidningen

Han hotar även att stämma tidningen om de skriver artikeln, som han menar att de planerar att göra.

"Om ni skriver sådana här lögner, förvänta er en stämning för ärekränkning och förtal". skriver rapparen och tv-personligheten under bilden

 

LÄS MER: Mariah Carreys nya kärlek: multimiljardär

 

 

@nickcannon

Ett inlägg delat av Mariah Carey (@mariahcarey) Feb 26, 2017 kl. 2:25 PST

 

 

Mariah Carey försvarar Nick Cannon

Mariah Carey försvarar nu exmaken, och hon menar att alltihop är påhitt från mediernas sida.

Mariah Carey och exet Nick Cannon.Foto: Oconnor-Arroyo / AFF/EMPICS ENTERTAINMENT/ALL OVE EMPICS ENT / INT.

"Det finns inte något av vikt eller någon sanning i de falska påstående som cirkulerar i pressen om vår familj. Nick är pappa till mina barn, vi står alltid upp för varandra, hålla varandra om ryggen och vi kommer alltid att vara en stark familj", skriver hon på sin Instagram.

 

Mariah Carey och Nick Cannon gifte sig april 2008. Paret skilde sig senare efter sex år tillsammans.

LÄS MER: Efter Mariah Carey: Nick Cannons nya tjej

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag