Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mariah Careys fiasko
- stormade av scenen

Mariah Careys framträdande slutade i katastrofFoto: Greg Allen / AP TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan stormade av scenenFoto: Behar Anthony/Sipa / ANTHONY BEHAR/SIPA USA STELLA PICTURES

Mariah Careys framträdande på Times Square på nyårsafton blev en katastrof.

Superstjärnan stormade av scenen efter jättetabben.

Nu menar Carey att hon blev saboterad, skriver Daily Mail.

Sångerskan Mariah Careys nyår blev inte som hon hade tänkt sig. Hon skulle uppträda i New York vid det klassiska "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve" på Times Square, men showen slutade i katastrof tack vare flera tekniska misstag, skriver The Sun.

Läppsynkningen fungerade inte

Hon började med "Auld Lang Syne" och skulle sedan framföra hiten "Emotions" från 1991, men verkade inte höra sin egen sång, något som fick läppsynkningen att bli helt fel, skriver Hollywood Reporter .

Nu menar Mariah Carey att hon saboterats av tv-chefer som vill ha högre tittarsiffror.

…

– Jag försöker vara duktig här, sade en uppenbart frustrerad sångerska och hon slutade då att sjunga och försökte att ta sig tillbaka, skriver Hollywood Reporter.

Hon förklarade för publiken att sången saknades och att hon inte kunde höra genom sina hörlurar. Hon uppmande då publiken att sjunga i stället.

Mariah Carey: Katastrofer händer

När hon sedan skulle sjunga sin låt "We belong together" så fortsatte katastrofen. Hon gick runt på scenen och läppsynkningen fungerade, skriver Hollywood Reporter.

– Det blir inte bättre, sa hon och avslutade sitt framträdande.

Sångerskan twittrade sedan skämtsamt:

– Katastrofer inträffar. Ha ett gott och hälsosamt nytt år alla! Skål för fler rubriker 2017.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.