Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mariah Carey hånas efter intervjun: "Smaklöst"

Mariah Carey hånas efter nya intervjun. Foto: ALL ACCESS PHOTO / SPLASH NEWS / ALL ACCESS PHOTO / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWS

Mariah Carey trodde hon skulle prata om sin nya julskiva - i stället fick hon frågor om dådet i Las Vegas, skriver Independent.

Nu upprör artistens svar människor världen över, samtidigt som reporter kritiseras.

"Så smaklöst" skriver en på Twitter.

Mariah Carey intervjuades om sin nya julskiva - trodde hon. 

I en intervju med brittiska Piers Morgan ställdes artisten plötsligt mot väggen, när hon blev tillfrågad om attentatet i Las Vegas, som hittills har kostat 59 personers liv.

– Vad är din reaktion, till alla konsertbesökare, musikfans, att folk som älskar artister som du, och som har betalat pengar att få se andra uppträda, blir måltavlor, undrar Piers Morgan i intervjun.

Mariah Carey, som satt halvliggandes på en soffa under intervjun tvingades svara på den oförberedda frågan.

– Det är hemskt för människor vill bara gå ut för att lyssna på musik, och det är vad de vill göra. Verkligen, de är ute på kvällen och så händer något så chockerande som det här, och ingen hade kunnat förvänta sig det. Det är bara fel. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, säger Mariah Carey i intervjun.

 

LÄS MER: Hatet mot Mariah Carey efter bilden

 

Mariah Carey hånas och försvaras efter intervjun

 

LÄS MER: Mariah Careys fiasko - stormade av scenen

 

Mariah Carey hånas nu på sociala medier för sitt förvirrade svar, och det faktum att hon låg på en soffa under intervjun och den allvarliga frågan.

Samtidigt kritiseras också Piers Morgan för att ha ställt frågan i direktsändning.

"Att blanda ihop en förbestämd intervju med Maria Carey (och en julgran?!) med de hemska nyheterna från Las Vegas. Overkligt och orättvist mot Carey" skriver en person.

"Så smaklöst att släppa nyheten Vegas-skjutningen för Mariah Carey i direktsänd tv. Skäms” skriver en annan person på Twitter.